Világ

Ez a fickó a nap hőse!

A messzi Montrealban él egy férfi, aki megmozgatta az internetet tettével. Szembeszállt felettesével és megmentett két medvebocsot a halál torkából. De hőstettek áldozatokkal járnak: a medvementő elvesztett állását, de az internet népe közbeszólt.
vous - 2015.07.09.
Ez a fickó a nap hőse!

Több tízezren követelik, hogy a medvék hőse kapja vissza állását. A megmentett bocsok édesanyjukat sajnos már nem fogják látni. Neki annyi volt a bűne, hogy húst és lazacot lopott egy közeli hűtőládából. (Ha olyan helyen pihentek, ahol medvék vannak a közeletekben, NE haggyjátok nyitva a hűtőládát.) A két kismedvét halott anyjuk mellett találták, és nem tudni miért de a nekik is ezt a kegyetlen sorsot szánták. De itt lépett közbe a hős megmentő és állatkórházba vitte őket, ahol megállapították, hogy a bocsok egészségesek.

.

Reméljük a petíciót meghallja a felette is, és újra dolgozhat a mi hősünk! Mert a hősök köztünk élnek!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.