Világ

Ötéves Batman mentette meg egy kislány életét


Figyelem, egy igazi minihőssel van dolgunk. Jó, annyira talán nem mini, mert már ötéves, de hősnek egyértelműen hős. Egy Batman-jelmezes kisfiú mentette meg egy autóba rekedt kisbaba életét. Tényleg!
vous - 2015.07.19.
Ötéves Batman mentette meg egy kislány életét


Az egyéves Iris Adamski nagyszüleivel ment bevásárolni egy perzselően meleg júliusi napon. John és Caroline Penny véletlenül bezárták unokájukat a forró autóba, a kocsikulccsal együtt. A nagyszülők azonnal hívták a rendőrséget, hogy segítsenek kiszedni a kislányt a kocsiból.

A rendőrök hamar megérkeztek a helyszínre, akiknek egyetlen lehetőségük az volt, hogy betörik az autó hátsó ablakát és úgy hozzák ki Irist. A siker még így sem volt biztos, hiszen senki nem volt olyan kicsi, hogy be tudjon mászni az ablakon.

Ekkor érkezett meg az ötéves, Batman-jelmezes kisfiú, Zavi, aki reggel történetesen csak ebben az öltözetben volt hajlandó kimenni az utcára. Nem meglepő módon ő volt az egyetlen, aki segíteni tudott a rendőröknek. Bemászott a betört ablak helyén a kocsi hátsó részén és kivette a kulcsot, hogy ki tudják nyitni az ajtókat, így a kis Iris megmeneküljön az autó melegéből.

A mentésről készült képeket itt nézhetitek meg.

Ajánlott cikkek