Világ

A Mese, amit látnotok kell

Nem csak Budapesten, vidéken is történnek ám fontos dolgok.  Kecskeméten rendezték meg ugyanis az animációs filmfesztivált, ahol egy nagyon cuki rövidfilm, a Mese kapta a legjobbnak járó díjat.
vous - 2015.07.09.
A Mese, amit látnotok kell

Egy újabb magyar alkotás, amiért odavagyunk! Bertóti Attila rajzfilmje egyszerre ötletes, humoros és nagyon szerethető. Hogy miről szól? Hát Lenocskáról, Vanykáról , egy királyról, egy királynőről és még sorolhatnám.  A Meséről és az eseményről pedig a Könyvjelző Magazin holnapján bővebben is olvashattok.

Íme, egy kis összeállítás a 2015-ös KAFF munkáiból:

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szemétszedés Világnapja
Világ
Szemétszedés Világnapja
vous - 2023.09.18.
Ausztrál kezdeményezésre lett a szeptember harmadik szombatja globálisan a Szemétszedés világnapja, “Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan” mottóval. Ehhez csatlakoztak az ország több pontján a szcientológia önkéntes lelkészek, akiknél már hagyomány, hogy ezen a napon az egyházuk épületének környékén és egyéb helyeken szemetet szednek.

Otthon

Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
Otthon
Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
vous - 2023.09.19.
Az otthonunk az egyik legfontosabb pont az életünkben. Ez az a hely, ahol fesztelenül jól érezhetjük magunkat, ahol néhanapján szomorúak vagyunk és ahol komfortra és biztonságra lelhetünk. Sokan a lakberendezés során is a kényelmes megoldásokat keresik, azonban azt senki nem szeretné, ha úgy nézne ki az otthona, mintha egy népszerű bútoráruház katalógusának egyik oldala.