Világ

A Disney új hercegnője igazából herceg lesz

3D- és IMAX-mozik ide vagy oda, a filmtörténelmet az elmúlt időkben valójában a mesék és a rajzfilmek írják. A Disney pedig most egy olyan sztorival állt elő, hogy én már látatlanban a rajongója vagyok.
vous - 2015.07.08.
A Disney új hercegnője igazából herceg lesz

A mesefilmek készítői egyre bátrabban kísérleteznek történeteikkel. Nemrég mutatták be az Agymanókat, ami egy tündéri történet arról, mi zajlik egy gyerek fejében. Mikor pedig már azt hittem, nem lesz annál ütősebb ötlet, hogy milyen az, mikor az érzelmeknek érzelmeik vannak, a Disney egy tökéletes sztorival állt elő. A klasszikus filmgyár az évek során már a hercegnő-skála minden részletét lefedte, így most eldöntötték, új filmjükben a királylány igazából királyfi lesz. Nem is akármilyen, mert a mese középpontjában a Szőke Herceg elnyomott kisöccse áll majd, aki se nem túl szép, se nem túl ügyes, és nem is olyan szerencsés, mint a bátyja.

A Variety értesülései szerint a Nem-Szőke-Herceg történetét élőszereplőkkel fogják leforgatni, így folytatják a Hamupipőkével megkezdett hagyományt. Sajnos arról egyelőre nincs információ, hogy ki fogja játszani a főszerepet, bár szerintem a Junóból megismert Michael Cera például tökéletesen megfelelne rá. Ti melyik hollywoodi sztárnak adnátok az elnyomott hercegecske szerepét?

Ajánlott cikkek