Test

Igyatok zöldet, hogy ne kókadozzatok!

A sherkzöld turmixot a barátnőm ajánlotta, és az ő tanácsai eddig nekem még mindig bejöttek, így mikor az orrom alá dugta életem első zöld turmixát, nem ellenkeztem nagyon. Na jó, kicsit azért igen.
vous - 2015.07.07.
Igyatok zöldet, hogy ne kókadozzatok!

Szerencsére kellemes csalódás volt. A barátnőm – ki sem találnátok – zöld almát, avokádót, spenótot és banánt tett bele. Nem volt rossz, bár én a banánt nem minden esetben szeretem, így azt mással helyettesítettem volna. Mindenesetre több szempontból is megéri rászokni:

  • szép zöld színe van
  • tele van egészséges zöldségekkel és gyümölcsökkel
  • bőségesen feltölt energiával
  • vacsorahelyettesítőnek tökéletes, mint ahogyan uzsonnának, tízórainak is, mert jól eltelít

Hogy hogyan kell csinálni? Pofonegyszerű. 

Némi vízzel, gyümölccsel és zöldséggel kikotyvaszthatjátok, egy a lényeg: kerüljön bele valamilyen zöld cucc. Ez lehet spenót, avokádó, zöld alma, saláta, rukkola, bármi, ami ízlene és zöld színt ad a turmixnak. A turmix zöldessége, állaga és íze mind rajtatok áll, így gyakorlatilag lehetetlen rosszat összehozni. 

Ha fogyóban az energiátok, legyen mindig nálatok!

Forrás: Pixabay

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.