Test

Igyatok zöldet, hogy ne kókadozzatok!

A sherkzöld turmixot a barátnőm ajánlotta, és az ő tanácsai eddig nekem még mindig bejöttek, így mikor az orrom alá dugta életem első zöld turmixát, nem ellenkeztem nagyon. Na jó, kicsit azért igen.
vous - 2015.07.07.
Igyatok zöldet, hogy ne kókadozzatok!

Szerencsére kellemes csalódás volt. A barátnőm – ki sem találnátok – zöld almát, avokádót, spenótot és banánt tett bele. Nem volt rossz, bár én a banánt nem minden esetben szeretem, így azt mással helyettesítettem volna. Mindenesetre több szempontból is megéri rászokni:

  • szép zöld színe van
  • tele van egészséges zöldségekkel és gyümölcsökkel
  • bőségesen feltölt energiával
  • vacsorahelyettesítőnek tökéletes, mint ahogyan uzsonnának, tízórainak is, mert jól eltelít

Hogy hogyan kell csinálni? Pofonegyszerű. 

Némi vízzel, gyümölccsel és zöldséggel kikotyvaszthatjátok, egy a lényeg: kerüljön bele valamilyen zöld cucc. Ez lehet spenót, avokádó, zöld alma, saláta, rukkola, bármi, ami ízlene és zöld színt ad a turmixnak. A turmix zöldessége, állaga és íze mind rajtatok áll, így gyakorlatilag lehetetlen rosszat összehozni. 

Ha fogyóban az energiátok, legyen mindig nálatok!

Forrás: Pixabay

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!