Test

Igyatok zöldet, hogy ne kókadozzatok!

A sherkzöld turmixot a barátnőm ajánlotta, és az ő tanácsai eddig nekem még mindig bejöttek, így mikor az orrom alá dugta életem első zöld turmixát, nem ellenkeztem nagyon. Na jó, kicsit azért igen.
vous - 2015.07.07.
Igyatok zöldet, hogy ne kókadozzatok!

Szerencsére kellemes csalódás volt. A barátnőm – ki sem találnátok – zöld almát, avokádót, spenótot és banánt tett bele. Nem volt rossz, bár én a banánt nem minden esetben szeretem, így azt mással helyettesítettem volna. Mindenesetre több szempontból is megéri rászokni:

  • szép zöld színe van
  • tele van egészséges zöldségekkel és gyümölcsökkel
  • bőségesen feltölt energiával
  • vacsorahelyettesítőnek tökéletes, mint ahogyan uzsonnának, tízórainak is, mert jól eltelít

Hogy hogyan kell csinálni? Pofonegyszerű. 

Némi vízzel, gyümölccsel és zöldséggel kikotyvaszthatjátok, egy a lényeg: kerüljön bele valamilyen zöld cucc. Ez lehet spenót, avokádó, zöld alma, saláta, rukkola, bármi, ami ízlene és zöld színt ad a turmixnak. A turmix zöldessége, állaga és íze mind rajtatok áll, így gyakorlatilag lehetetlen rosszat összehozni. 

Ha fogyóban az energiátok, legyen mindig nálatok!

Forrás: Pixabay

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon