Intim

Csomókat oldanál? A legjobb barátnőd partner lehet!

Ma csajos nap van, visítottam, miközben bepakoltam két pokrócot a táskába és magamra aggattam a napszemcsit. A lábamban már járt a bugi, és arra már nem is emlékszem, hogyan kerültem a Margitszigetre, egyszerűen csak ott termettem.
vous - 2015.07.07.
Csomókat oldanál? A legjobb barátnőd partner lehet!

Leraktuk a pokrócot egy árnyékosabb helyen, körbebástyáztuk finom falatokkal és a végén ledobtuk magunkat is. Onnantól kezdve minden szétfolyt, bugyogni kezdett, tudjátok, mint amikor vízbe merülsz, és ellazulnak az izmaitok, meg elönt bennetek valami végtelen nyugalom. Na, hát ezt éreztem én is.

Vízipipa, citromos sör, fetrengés napestig a természet lágy ölén a bestfriend csajoddal, na, ez az, ami kell egy csajos naphoz. Szavak repkednek, és az idő nyúlik, mint a tészta. A legjobb csomóoldós időszakok ezek, mikor a bennetek felgyűlt csomók kibogozódnak minden egyes szippantással és minden egyes korttyal. Úsznak a szavak a felhős égen, kirajzolódik a jövő. Néha leesnek a súlyosabbak, és jön a csend. A jóféle csend, az, amelyik olyan felüdítő. Akárcsak a könnykicsordulós kacagások, amik után pihegni szoktatok, mert még egy ekkora dilis nincs a világon, mint ő. Rajtatok kívül persze.

Egy jó csomóoldós, boldogító barátság pillanatai ezek, egy olyané, amelyek gyöngyszemek az életetekben. Mert vele jó, klassz, király. Mert ha ránézel, az jut eszedbe, hogy:

Veled szabad vagyok, mindegy, hogy hol!

Ugye? Nektek mi a kedvenc csajos programotok?

Forrás: Pixabay

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.