Egyéb kategória

Esküvői ruha WC-papírból – Miért ne?

Minden lány szereti megálmodni a tökéletes esküvői ruha legapróbb részleteit is, azonban valószínűleg kevés embernek jut eszébe, hogy az WC-papírból készüljön. Pedig ez az új trend, ami Amerikát már meghódította.

vous - 2015.06.29.
Esküvői ruha WC-papírból – Miért ne?

Mi nők szeretünk becsukott szemmel fantáziálni a tökéletes menyasszonyi ruháról: fehér lesz, vagy csontszínű? Csipke vagy selyem? Gyöngyös vagy masnis? Ezek a kérdések mind-mind átfutnak a fejünkön. Pedig nem is gondolnánk, hogy létezik egy egyszerű, hétköznapi hozzávaló, amiből olcsón meg lehet úszni a költekezést. Hogy mi az? A vécéd mellett lakik, és fehér a színe… Bizony, a WC-papírra gondolunk!

Habár elsőre – sőt, másodszorra is – elég bizarrnak tűnik, a tengeren túl már hódít ez az új elgondolás. Menyasszonyok százai képesek több ezer dollárt fizetni, csak hogy egy neves tervező megtervezze álmaik ruháját, ráadásul vécépapírból. Amellett, hogy maga az ötlet elég extrém, a hozzávaló mondhatni igen olcsó. A kérdés már csak az, hogy ki szeretne igent mondani egy vécépapírból készült ruhában?

Nézzétek meg az  idei ruhaverseny első három helyezettjét. Ti melyik ruhát választanátok legszívesebben?

Ámultok és bámultok, ugye? További extrém esküvői ruhákat láthattok a videóban

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: