Egyéb kategória

Esküvői ruha WC-papírból – Miért ne?

Minden lány szereti megálmodni a tökéletes esküvői ruha legapróbb részleteit is, azonban valószínűleg kevés embernek jut eszébe, hogy az WC-papírból készüljön. Pedig ez az új trend, ami Amerikát már meghódította.

vous - 2015.06.29.
Esküvői ruha WC-papírból – Miért ne?

Mi nők szeretünk becsukott szemmel fantáziálni a tökéletes menyasszonyi ruháról: fehér lesz, vagy csontszínű? Csipke vagy selyem? Gyöngyös vagy masnis? Ezek a kérdések mind-mind átfutnak a fejünkön. Pedig nem is gondolnánk, hogy létezik egy egyszerű, hétköznapi hozzávaló, amiből olcsón meg lehet úszni a költekezést. Hogy mi az? A vécéd mellett lakik, és fehér a színe… Bizony, a WC-papírra gondolunk!

Habár elsőre – sőt, másodszorra is – elég bizarrnak tűnik, a tengeren túl már hódít ez az új elgondolás. Menyasszonyok százai képesek több ezer dollárt fizetni, csak hogy egy neves tervező megtervezze álmaik ruháját, ráadásul vécépapírból. Amellett, hogy maga az ötlet elég extrém, a hozzávaló mondhatni igen olcsó. A kérdés már csak az, hogy ki szeretne igent mondani egy vécépapírból készült ruhában?

Nézzétek meg az  idei ruhaverseny első három helyezettjét. Ti melyik ruhát választanátok legszívesebben?

Ámultok és bámultok, ugye? További extrém esküvői ruhákat láthattok a videóban

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.