Otthon

Wilo fűtési keringető szivattyúkról néhány szóban

Az valószínűleg mindenkinek egyértelmű, aki fűtésrendszert szeretne üzemeltetni, hogy szüksége lesz egy keringető szivattyúra. A kérdés már csak az, hogy melyiket válasszuk, mire cseréljük le a régit? A Wilo fűtési keringető szivattyú ebből a szempontból kifejezetten kedvező választásnak számít, figyelembe véve azokat az előnyöket, amik miatt megfelel a mai modern kor elvárásainak. Valószínűleg a legtöbbünknek az a fő elvárása ezekkel a berendezésekkel szemben, hogy a beszerelést követően nagyjából ne is kelljen tudomást venni a működésükről.
vous - 2023.10.11.
Wilo fűtési keringető szivattyúkról néhány szóban

A Wilo fűtési keringető szivattyú csendben teszi a dolgát

Az épületgépészeti elemekről akkor lehet elmondani, hogy jól működnek, ha a hatékonyságuk mellett nem hatnak zavaróan az élettére, mivel így szembe mennének azzal, ami a lényegük, mégpedig, hogy növeljék a komfortérzetet.

Wilo fűtési keringető szivattyú a teljesítményétől függően ipari és háztartási környezetben is megállja a helyét. A beszerelés és az üzembe helyezés gyorsan és egyszerűen kivitelezhető. Ezt követően a felhasználóbarát kezelőfelületnek hála könnyedén beállíthatjuk a működését. Ami pedig a legjobb az egészben, hogy garantált a karbantartásmentes üzemelés, maximum hatékonyság mellett.

Ha sikerül közelebbről megismerni a Wilo fűtési keringető szivattyú modelleket, akkor azonnal nyilvánvalóvá válik, hogy melyikre van szükségünk.

Wilo fűtési keringető szivattyú – Mit takarnak az elnevezések?

Itt van máris a Yonos Maxo, ami többféle szállítási magasság tartománnyal és karima átmérővel is elérhető. Az ára ezeknek az adatoknak megfelelően mozog. Olyan extrákkal van felszerelve, mint a lágyindítás és a teljesen integrált motorvédelem, nem beszélve a LED kijelzőről, amiről egyértelműen leolvashatóak az értékek és a beállítások.

A Startos a nedves tengelyű változatok családjába tartozik és meleg vizes fűtésrendszerekhez, klímaberendezésekhez, zárt hűtökörökhöz, ipari keringető rendszerekhez alkalmazható.

A Yonos Pico beépített teljesítményszabályozással rendelkezik, ami lehetővé teszi a fordulatszám fokozatos beállítását. Alacsony energiafogyasztás és gyors telepítés jellemzi.

Ajánlott cikkek