Egyéb kategória

Szivárványt a világnak – fantasztikus hazai innovációk

Ha mi, magyarok nem lennénk, akkor az emberek nem írhatnának tollal, nem lenne gyufa, és dobostortát sem ehetne senki. De vajon mostanában is előrukkolunk utánozhatatlan találmányokkal? Igen!
vous - 2015.07.08.
Szivárványt a világnak – fantasztikus hazai innovációk

Ezért oda lesz a pasitok is: saját készítésű sör otthon

Fejlesztésének utolsó szakaszába ért ez a magyar találmány, melynek segítségével könnyen elkészíthetitek a saját, személyre szabott sörötöket a konyhátokban. Jól hangzik, nem?

A mindig egyenesen vágó olló

Ugye, veletek is előfordult már, hogy akárhogy próbálkoztatok, nem tudtatok egyenesen vágni? Most itt a megoldás! A MOME egyik hallgatója egy asztalhoz rögzíthető ollót fejlesztett ki, melynek segítségével biztosan nem lesz több görbe vonal! 

Kerékpáros irányjelző

Mert az első mindig a biztonság – főleg, ha ilyen lazán is néz ki. Nézzétek, hogy könnyíti meg ez a karpánt a biciklisek közlekedését.

Szivárványfüst

Ezt az igazi szemkápráztató találmányt Fejes Józsefnek köszönhetjük. Ő hozta létre a programot, ami olyan képeket állít elő, melyeken minden pixel más-más színű. Így összesen 16,8 millió eltérő színt láthatunk. A program működését bemutató videó már az egész világot meghódította, most itt az ideje, hogy ti is ámuljatok!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.