Egyéb kategória

Retusálatlan plus size kampány hódít az interneten

Súlyfelesleg, narancsbőr, és mindez retusálatlan képeken. Igen, így fest az idei Swimsuitsforall bikinikampány, ami igencsak inspirálóra sikeredett.
vous - 2015.06.26.
Retusálatlan plus size kampány hódít az interneten

Csontsovány lányok vs. narancsbőrös plus size modellek az ideálisak? Így foglalható össze az elmúlt évek nagy dilemmája. De a hangsúly pont az ideálison kéne, hogy legyen. Hiszen kinek mi az ideális? Na, ez az!

Denise Bidot, az idei fürdőruhakampány arca pont az szeretné üzenni a világnak, hogy mindenki úgy jó, ahogy van. Ha ez pluszkilókat jelent, és narancsbőrt, akkor így kell elfogadni magunkat.

Az ismert plus size modell nem a levegőbe beszél. Az idei fürdőruhakampányban bebizonyította, hogy ő bizony jól érzi magát a bőrében, akármennyit is mutat a mérleg. A képek magukért beszélnek, valóban szuperül fest a modell.

Hiszünk abban, hogy az élet legjobb pillanatai fürdőruhában történnek. Szeretnénk, ha a nők el tudnák engedni a félelmeiket, és bocsánatkérés nélkül mutatnák meg magukat ezen a nyáron.

Minden az elfogadásról szól, arról, hogy tudjuk, hogy nem kell mind ugyanúgy kinéznünk, és pont olyannak készültünk, amilyenek vagyunk.

Ti mit szóltok ehhez a plus size kampányhoz?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.