Trend

Magával ragadó utazás Orsoya Darchi világába: Az Atmosphere kollekció bemutatója

Az Orsoya Darchi luxusdivat-márka június 30-án megtartotta negyedik Dinner and Robes divatshow-ját. A kivételes látványvilágú bemutató minden évben egy izgalmas, komplex művészi erejű tematika köré épül. Az esemény valamennyi érzéket rabul ejtő világa az ősi és modern fúzióját varázsolta a résztevők szeme elé. Idei eseményük témája a márka signature kollekciója, az Atmosphere köré épült.
vous - 2024.07.06.
Magával ragadó utazás Orsoya Darchi világába: Az Atmosphere kollekció bemutatója

Kivételes élmény, amikor egy márka szó szerint és átvitt értelemben is megnyitja rajongói előtt saját belső világát. A bemutató helyszínére lépve mintha az Orsoya Darchi-univerzum lelkében találtuk volna magunkat.

A helyszín, a zene, az illatok, a látványvilág minden egyes részlete arról az autentikus, mély művészi szabadsággal és alkotói igényességgel megálmodott vízióról szólt, amit a márka képvisel, és amit egy éjszaka erejéig testközelből élvezhettünk a több mint háromszáz vendéggel együtt.

Az este hangulatát megalapozó díszletek, az Orsoya Darchi ateliere-t övező ősfás liget, a fákat díszítő fények, a több méter hosszú, óriás fátyolként lebegő leheletfinom kelmék, az ősi és modern hangulatot mesterien ötvöző zene, pusztán a ráhangolódást alapozták meg a körülöttünk kibontakozó élményekre.

A környezet kisugárzásán keresztül az Atmosphere kollekció stílusjegyei által kijelölt úton haladva, egyre közelebb kerültünk ahhoz az oldott hangulathoz, amelybe az érzékeinket megszólító látvány, és a liget számos pontján váratlanul felbukkanó táncosok művészi performance-a, valamint a tükörruhába öltözött artisták produkciója csábított.

Mindezek után az ízek is sorra kerültek. Az Atmosphere kollekció Sárközi Ákos által ételbe álmodott verziójának első két tételét is megkóstolhattuk, hogy a fantasztikus finomságok élménye utat nyisson a főfogás első részének, az esküvői és estélyi ruhák bemutatójának.

A harminc perces show az Orsoya Darchi klasszikus vonalának 2025-ös darabjait vonultatta fel. Negyvenkét gyönyörűen megkomponált, haute couture ruhát csodálhattunk meg a modelleken.

A csipkék, az értékes kelmék, a szabásvonal, a kidolgozottság, a színek harmóniája mind a márka markáns pozícióját erősítették a hazai luxusdivat világában.

Egy látványos és elbűvölő zenei hangzásokra épülő összművészeti előadás és a fine dining vacsora további fogásai után következett az este csúcspontja, az Atmosphere kollekció bemutatása.

A modellek tizenhárom futurisztikus összeállítást vonultattak fel Kerényi Virág erre az alkalomra készített fejdíszeivel és lábbelijeivel kiegészítve.

A márka új kollekciója az ősi és a modern izgalmas kombinációjának narratívája mentén fogalmazódott meg. Összekapcsolta a nézőket a földdel, a természettel, a múlttal és a rítussal.

A tervezőnő új kollekcióját a természetes anyagok, a hagyományos alapok, a naturális és attraktív színek változatossága jellemezte. A szabásvonalak és a kivitelezés formanyelve a high-tech vizualitással egy olyan világot teremtett, amely a science fictionok atmoszféráját megidézve kalauzolta el a résztvevőket az emberiség talán nem is olyan távoli jövőjébe.

Az Atmosphere kollekció bemutatója a luxus, a hagyomány, az innováció és egy új jövőkép felvázolásán keresztül mutatott rá világunk aktuális kérdéseit feszegető trendekre: ember és technológia kapcsolata, digitalizáció kontra hagyomány, a tradíció ereje és a mesterséges intelligencia teremtette új istenek nyugtalanító kavalkádja. Az Orsoya Darchi új kollekciója a kreativitás erejével életre hívott válasz kívánt lenni a mai ember lehetséges öndefiníciójára.

A lélegzetelállító és minden érzéket befogadásra késztető bemutatót egy felszabadult Atmosphere DJ party zárta.

Az eseményen debütált a márka legújabb kollaborációjának mámorító eredménye, az Orsoya Darchi rosé pezsgő, amelyet egyedi címkével a Sauska készített számukra.

A márka életében a negyedik bemutató nemcsak hazai porondon mérföldkő, hanem a nemzetközi színre lépes első lépcsője is: az esemény éjszakáján erősítették meg a hír, hogy az Orsoya Darchi helyett kapott egy New York-i és párizsi luxus store-ban. Ezzel a márka megetette az első lépést a külföldi sikerek felé.

Fotók: Porczió Norbert, Bertli Zoli, Philip, Jóbi Gergő, Chován Eszter

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.