Trend

Látványos Barbie kiállítás és divatbemutatók ősszel Újbudán

Október 4. és 31. között a Barbie-univerzum az Allee Bevásárlóközpontba költözik egy divatközpontú, interaktív kiállítással. Az egyedi Barbie baba gyűjtemény köré épülő programsorozat részeként az őszi divat trendeket flashmob divatbemutatókon mutatják be Lakatos Márk vezetésével. A szórakoztató programok mellett nyereményjátékban is részt vehetnek az Allee vásárlói, melynek fődíja egy kaliforniai álomutazás.
vous - 2023.10.11.
Látványos Barbie kiállítás és divatbemutatók ősszel Újbudán

A Barbie film idén nyáron robbant be a hazai mozikba, és azóta is hatalmas népszerűség övezi. Idén ősszel egy különleges Barbie kiállítással készül az Allee Bevásárlóközpont. A látványos kiállításon egy több, mint 120 darabból álló Barbie baba gyűjteményt és a babákhoz tartozó kiegészítőket tekinthetnek meg a látogatók. A kiállítás egyik izgalmas eleme egy óriás Barbie babadoboz, amiben a látogatók babaként fotózkodhatnak. A helyszínen készített fotókkal értékes ajándékcsomagot nyerhetnek a látogatók.

Őszi divat inspirációkért pedig érdemes megnézni a programsorozat art direktora, Lakatos Márk és csapata által szervezett különleges  divatbemutatókat. Két szombat délután, október 14-én és 28-án naponta öt alkalommal láthatják az érdeklődők a  flashmob jellegű divatbemutatókat a bevásárlóközpontban. A modellek az Allee folyosóin vonulnak majd végig látványos koreográfia kíséretében. A bemutató a Váli utca felőli átriumban ér véget, igazi fashion show hangulatot idézve.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.