Egyéb kategória

Lady Gaga blökije modell lett

Lady Gaga híres az extrém öltözködéséről, ám ezúttal nem ő lepett meg minket, hanem a modell karrierbe kezdett kutyája! Micsodaaa? Jól hallottátok!
vous - 2015.06.25.
Lady Gaga blökije modell lett

Ha egy lány kutyának lennének álmai, akkor most sokan szeretnének Miss Asia Kinney helyében lenni. Nem tudjátok, kiről beszélek, ugye? Elárulom: Lady Gaga négylábújáról. A francia bulldognak művésznevén kívül saját Instagramja is van. De ha ez nem lenne elég, ő lesz a Coach (luxus márka) őszi kampányának arca. Ebből láthattok most, egy kis ízelítőt.

Vigyázat, a cukiság faktor az egekbe szökhet!

Hát nem vagány?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.