Egyéb kategória

Megint barna hajú lány lett Magyarország Szépe

A zsűri és a közönség kedvence egyben: ő Kiss Daniella, aki megnyerte a Magyarország Szépe versenyt, és részt vehet a Miss World világversenyen Kínában. Azon, hogy ismét egy barna hajú lány képviseli az országot, meg sem lepődöm. Azon sem, hogy amikor képet keresek róla, sem elsőre, sem másodikra nem tudom kiválasztani, melyik ő a versenyzők közül. Pedig végignéztem a műsort. Velem lehet a baj.
vous - 2015.06.21.
Megint barna hajú lány lett Magyarország Szépe

Ti biztosan ügyesebbek vagytok.

A szépségversenyek a gyöngymosolyokról, az elmaradhatatlan szélgépről, a dús(ított) loknikról, szóval a külsőségekről szólnak elsősorban. Azért volt a műsornak néhány nagyon őszinte pillanata is, az egyik pont a hajszínről szólt.

  • Aranyi Tímea barnára festette a haját a verseny kedvéért, mert tavaly szőkeként labdába sem rúghatott.
  • Agata Blessing az után jelentkezett a versenyre, hogy szakított vele a barátja. Meg akarta neki mutatni, milyen jó csajt dobott. Jeah!
  • Volt néhány őszinte könnycsepp azért… főleg, amikor a családtagjaikkal találkoztak a versenyzők a táborban.
  • A világbéke már nem menő 🙁 Senki meg sem említette.

Persze ahhoz, hogy valaki jó eredményt érjen el egy szépségversenyen, nem elég a barna haj (sőt, az esetek nagyon nagy többségében az is kevés). Kulcsár Edinát valószínűleg sosem választották volna a világ második legszebb nőjének, ha kiderül róla, hogy egy undok, felszínes fruska, akivel lehetetlen egy légtérben létezni. Edina azonban egész évben azt bizonyította, hogy a belső szépség, az őszinteség, a kiegyensúlyozottság és a kedvesség elbűvöli a világot.

Döntősök a színpadon a Magyarország Szépe versenyen

Ő Kiss Daniella

Kattintsatok a fotóiért a Modellonline-ra!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.