Egyéb kategória

Megint barna hajú lány lett Magyarország Szépe

A zsűri és a közönség kedvence egyben: ő Kiss Daniella, aki megnyerte a Magyarország Szépe versenyt, és részt vehet a Miss World világversenyen Kínában. Azon, hogy ismét egy barna hajú lány képviseli az országot, meg sem lepődöm. Azon sem, hogy amikor képet keresek róla, sem elsőre, sem másodikra nem tudom kiválasztani, melyik ő a versenyzők közül. Pedig végignéztem a műsort. Velem lehet a baj.
vous - 2015.06.21.
Megint barna hajú lány lett Magyarország Szépe

Ti biztosan ügyesebbek vagytok.

A szépségversenyek a gyöngymosolyokról, az elmaradhatatlan szélgépről, a dús(ított) loknikról, szóval a külsőségekről szólnak elsősorban. Azért volt a műsornak néhány nagyon őszinte pillanata is, az egyik pont a hajszínről szólt.

  • Aranyi Tímea barnára festette a haját a verseny kedvéért, mert tavaly szőkeként labdába sem rúghatott.
  • Agata Blessing az után jelentkezett a versenyre, hogy szakított vele a barátja. Meg akarta neki mutatni, milyen jó csajt dobott. Jeah!
  • Volt néhány őszinte könnycsepp azért… főleg, amikor a családtagjaikkal találkoztak a versenyzők a táborban.
  • A világbéke már nem menő 🙁 Senki meg sem említette.

Persze ahhoz, hogy valaki jó eredményt érjen el egy szépségversenyen, nem elég a barna haj (sőt, az esetek nagyon nagy többségében az is kevés). Kulcsár Edinát valószínűleg sosem választották volna a világ második legszebb nőjének, ha kiderül róla, hogy egy undok, felszínes fruska, akivel lehetetlen egy légtérben létezni. Edina azonban egész évben azt bizonyította, hogy a belső szépség, az őszinteség, a kiegyensúlyozottság és a kedvesség elbűvöli a világot.

Döntősök a színpadon a Magyarország Szépe versenyen

Ő Kiss Daniella

Kattintsatok a fotóiért a Modellonline-ra!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.