Otthon

Kerti játékok az önfeledt, szabadidős tevékenységekhez

A gyerekek számára különösen fontos, hogy naponta elegendő időt töltsenek a szabadban is. Az ovis és kisiskolás életkorban elengedhetetlen, hogy olyan játékokat biztosítsunk nekik, amelyekkel kellően leköthetik magukat, ugyanakkor fejleszthetik kognitív képességeiket.
vous - 2023.06.26.
Kerti játékok az önfeledt, szabadidős tevékenységekhez

Biztosítsunk egy kis kuckót, ahol kedvükre elrejtőzhetnek

A kisgyerekek imádják a kültéri sátrakat, az otthonosan berendezett kis kuckókat, ahol elvonultan játszhatnak kedvenc figuráikkal vagy kirakójukkal. A Deconline.hu kerti játék kínálatából beszerezhetünk interaktív játékokat, de még játszósátor is fellelhető a palettában. Egy efféle sátor rengeteg örömet szerezhet, hiszen akár menedékhelyként is funkcionálhat, de titkos szobaként is. Könnyű telepíteni, remek időtöltést kínál, így szinte kötelező elem minden kertes házzal rendelkező család számára. Egy kaland alagúttal kibővített játszósátor szintén nagyszerű választás. 

Szerezzünk be egy kétoldalas rajztáblát is, hogy a kreatív alkotásé lehessen a főszerep. Kortól, nemtől függetlenül minden kicsi szereti, az élénk színű krétaszett pedig még több kedvet csinál a rajzoláshoz. Érdemes olyan termék mellett döntenünk, amelynek egyik oldalán krétával, a másikon pedig filccel is rajzolhatunk, így az egész család örömét lelheti benne. Napközben a gyerekek játszhatnak vele, este pedig a dolgozószobában is helyet kaphat az ötleteléshez. Praktikus módot kínál a tanulás segítésére is, így különösen javasolt a 6-7 éves korosztálynak is. 

Kosárlabda palánk állvánnyal az aktív, sportszerető gyerekeknek

Az egészséges életmódra való nevelést nem lehet elég korán kezdeni, már gyermekkorban lényeges megismertetni velük a testmozgás fontosságát, ezzel ugyanis megalapozhatjuk a jövőjüket. Egy már kiskorban sokat mozgó, sportot kedvelő gyereknél nagy eséllyel felnőttkorában is döntő szerepe lesz az edzésnek és az egészségesebb életvitelnek. 

A kosárlabda szett ráadásul remek alkalmat kínál közös családi elfoglaltsághoz is. Ezen eszközök egyszerűen tárolhatók, a legtöbb modell összecsukható, így használaton kívül nem foglalnak sok helyet, amikor viszont igénybe vennénk, pillanatokon belül készen is állnak a szórakozáshoz. 

Környezettudatosság már gyermekkorban is

Lehetőségünk van beszerezni gyerekek számára készített kerti szerszámkészletet is, ezzel pedig hasznos kis segítőink lehetnek a kerti munkák idején, ugyanakkor elsajátíthatják már kicsiként a természet védelmének, gondozásának alapjait. Egy remek eszközkészlet arra, hogy összekössük a kellemeset a hasznossal. 

Egy efféle szett tartalmazhat ásót, gereblyét és lapátot is, természetesen biztonságos “gyerek változatban”. 

Válasszunk ötletes kerti játékokat, melyekkel a szabadban töltött időt még vidámabbá varázsolhatjuk. A lehetőségeink bőségesek, igyekezzünk gyermekünk kedvében járni és a személyisége, jelleme, érdeklődési köre alapján válogatni. 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!