Világ

Legyetek jobbak Bond nőinél! Túlélőkészlet csajoknak

Gondolkodtatok már rajta, milyen lehet ügynöknek lenni? Vagy inkább egy ügynök barátnőjének/feleségének/párjának/szeretőjének, akárhogy is nevezzük? Igen, talán ez jobban tetszene. Elég, ha annyit mondok, hogy 007 – nem, ez nem a kapukód –, és máris tudjátok, kiről van szó. James Bondról, aki úgy váltogatja a nőket, mint mások a fehérneműt.
vous - 2015.06.19.
Legyetek jobbak Bond nőinél! Túlélőkészlet csajoknak

Nem is lehet túl könnyű egy ilyen kapós pasit megtartani. Csak egy éjszaka erejéig. Maximum.

Ha már a kémeknél tartok, akkor egy jó kém mellé pár kütyü is dukál, amivel tutibiztos átvészel minden veszélyt. Nálunk, csajoknál is vannak ilyen apró dolgok vész esetére, amik egy női táskából semmiképpen sem hiányozhatnak. Kutakodtam és megalkottam a tökéletes túlélőkészletet. Ilyen készlete még a Bond-exeknek sem volt!

  • pénztárca
  • neszesszer (tükör, alapozó, szemceruza, szempillaspirál, szájfény, tampon)
  • zsebkendő
  • parfüm
  • fésű
  • kézfertőtlenítő
  • dezodor
  • telefon

Titkon biztosan elmosolyodtatok, hogy a ti táskátokban is – ami néha egy fekete lyuknak tűnik és elnyel mindent – megtalálhatók az előbb felsoroltak. Ugye, milyen hasznos, hogy mindig nálatok vannak? Sosem lehet tudni, mire lesz szükségetek!

Grafika: Petrovits Olga

38 éves vagyok, immáron ötödik éve vezetem a grafikai stúdiómat. Kicsit későn, 30 éves korom körül eszméltem fel, hogy grafikával szeretnék foglalkozni. Mindent feladva felmondtam, amire máig büszke vagyok. Jelenleg mozgóképművész mesterszakon tanulok. Ezeknek a képzéseknek és a kitartásomnak is köszönhetem, hogy a VOUS grafikusává válhattam! Munkáimat itt találjátok.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.