Világ

Nincs mese, György herceget meg kell zabálni!

Sarolta hercegnő egyelőre testvérbátyja árnyékában él. A kis herceg ugyanis elképesztő figura, amit legutóbb a II. Erzsébet születésnapja tiszteletére rendezett ceremónián bizonyított országnak-világnak.
vous - 2015.06.14.
Nincs mese, György herceget meg kell zabálni!

György herceg valószínűleg jófej-géneket örökölt szüleitől, Vilmos hercegtől és Katalin hercegnétől. A kétéves uralkodópalánta a Trooping the Colour ceremónián vonta magára a világ figyelmét, pedig ez nem is neki, hanem dédnagymamájának szól.

Ugyan II. Erzsébet születésnapja igazából április 21-én van, de a tisztelgő katonai parádét mindig június második szombatján tartják. 1748 óta ez a mindenkori uralkodó születésnapjának ünnepsége.

Csakhogy olyan nehéz a királynőre figyelni, amikor ott van ez a csibész herceg. Nehéz vele betelni, az egyszer biztos.

Úgyhogy mutatok róla jó néhány képet.

Szerencsére a fotósok is nagyon szeretik.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.