Világ

Nincs mese, György herceget meg kell zabálni!

Sarolta hercegnő egyelőre testvérbátyja árnyékában él. A kis herceg ugyanis elképesztő figura, amit legutóbb a II. Erzsébet születésnapja tiszteletére rendezett ceremónián bizonyított országnak-világnak.
vous - 2015.06.14.
Nincs mese, György herceget meg kell zabálni!

György herceg valószínűleg jófej-géneket örökölt szüleitől, Vilmos hercegtől és Katalin hercegnétől. A kétéves uralkodópalánta a Trooping the Colour ceremónián vonta magára a világ figyelmét, pedig ez nem is neki, hanem dédnagymamájának szól.

Ugyan II. Erzsébet születésnapja igazából április 21-én van, de a tisztelgő katonai parádét mindig június második szombatján tartják. 1748 óta ez a mindenkori uralkodó születésnapjának ünnepsége.

Csakhogy olyan nehéz a királynőre figyelni, amikor ott van ez a csibész herceg. Nehéz vele betelni, az egyszer biztos.

Úgyhogy mutatok róla jó néhány képet.

Szerencsére a fotósok is nagyon szeretik.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
Otthon
Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
vous - 2024.05.28.
Több szempontot is figyelembe kell venni, ha azt szeretnénk eldönteni, hogy elöltöltős vagy felültöltős mosógép volna ideálisabb a számunkra. Az első és legfontosabb aspektus az, hogy mekkora terület áll a mosógép rendelkezésére.