Világ

Hokedlin ülve vezetett, és nem ez volt az egyetlen probléma

Egy rutinellenőrzés során néha belefutnak a rendőrök egy-egy érdekes esetbe, de a németországi Gütersloh rendőrei május 18-a reggelén valami elképesztőt láttak.

vous - 2022.05.22.
Hokedlin ülve vezetett, és nem ez volt az egyetlen probléma

A rutinellenőrzés során leállított jármű 33 éves sofőrje nem máson, mint egy hokedlin ült a járműben- írja a 24.hu.

Hiányzott a vezetőülés, annak helyébe volt bele helyezve a kis ülőalkalmatosság, amely két forgácslapon egyensúlyozva állt. Ehhez nehéz lett volna felszerelni bármi féle biztonsági övet, így az is hiányzott a gépkocsiból.

Forrás:
Facebook / Polizei NRW Gütersloh

Hogy miért hiányzott a rendes, gyári ülés, és miért vezetett így a férfi, arra nem tudott magyarázatot adni a rendőröknek, viszont bónuszként még kiderült az is, hogy jogosítványa sem volt a vezetőnek.

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.