Világ

Hokedlin ülve vezetett, és nem ez volt az egyetlen probléma

Egy rutinellenőrzés során néha belefutnak a rendőrök egy-egy érdekes esetbe, de a németországi Gütersloh rendőrei május 18-a reggelén valami elképesztőt láttak.

vous - 2022.05.22.
Hokedlin ülve vezetett, és nem ez volt az egyetlen probléma

A rutinellenőrzés során leállított jármű 33 éves sofőrje nem máson, mint egy hokedlin ült a járműben- írja a 24.hu.

Hiányzott a vezetőülés, annak helyébe volt bele helyezve a kis ülőalkalmatosság, amely két forgácslapon egyensúlyozva állt. Ehhez nehéz lett volna felszerelni bármi féle biztonsági övet, így az is hiányzott a gépkocsiból.

Forrás:
Facebook / Polizei NRW Gütersloh

Hogy miért hiányzott a rendes, gyári ülés, és miért vezetett így a férfi, arra nem tudott magyarázatot adni a rendőröknek, viszont bónuszként még kiderült az is, hogy jogosítványa sem volt a vezetőnek.

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.