Egyéb kategória

Berki Krisztián édesanyja aggódik: Mazsi gyógyszerekkel csillapítja a fájdalmát

Berki Krisztián édesanyja nagyon aggódik az özvegy miatt. Az anyós minden lehetőséget megragad, hogy segítsen Mazsinak.

vous - 2022.05.17.
Berki Krisztián édesanyja aggódik: Mazsi gyógyszerekkel csillapítja a fájdalmát

Berki Krisztián halála az egész országot megdöbbentette. Feleségét, Mazsit és kislányukat, illetve Hódi Pamelától született gyermekét, Natit hagyta hátra. A sztár édesanyja most felajánlotta az özvegynek segítségét, aki Kecskemétre költözött az utóbbi időben.

„A napokban beszéltem Mazsival. Úgy tudom, képes ellátni a picit, de azt hozzá kell tennem, hogy az anyukája nagyon sokat neki a kislány körüli teendőkben. Arra kértem, ha úgy érzi, szüksége van rám, telefonáljon és azonnal megyek" – mondta a nagymama, aki hozzátette, aggódik a menyéért. „Ő is nagyon odavan. Azt mondta, már szakember segítséget is kérte, és stresszoldókat szed, mert nem tudja mással csillapítani a fájdalmát”

– nyilatkozta Krisztián gyászoló édesanyja a Borsnak.

Egyelőre a család nincs olyan állapotban, hogy a temetéssel foglalkozzanak, így az sem derült ki, hova helyezik végső nyugalomra a celebet.

„A részleteket illetően még ő sem foglalt állást, de teljes mértékben elfogadom majd a döntését. Én sem foglalkozok most ezzel, bennem most csak a fájdalom van, mert tudom, hogy a gyerekemet soha többet nem fogom látni az életemben. Ez így nincs rendjén. Mindig felteszem a kérdést, miért ő és miért nem én? Neki kellett volna engem eltemetni és nem fordítva…”

– zárta nyilatkozatát Júlia.

A rendőrség kábítószergyanús anyagokat talált a sztár otthonában, de hivatalos jelentés még nincs arról, mi okozhatta a halálát.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon