Egyéb kategória

A halála előtt igyekezett a helyes útra térni Berki Krisztián – segítséget is kapott

Berki Krisztián az utóbbi hónapokban erőteljesen próbálkozott, hogy rendbe szedje magát és az életét. Ebben szakember is a segítségére volt a hírességnek.

vous - 2022.05.06.
A halála előtt igyekezett a helyes útra térni Berki Krisztián – segítséget is kapott

Berki Krisztián nevéhez számos botrány fűződik, azonban önbizalmát és határozottságát semmi sem törhette le. Az ember azt hinné, hogy egy hozzá hasonló hírességnek nincs szüksége iránymutatásra, pedig Berkinek többször is terapeutához kellett fordulnia segítségért.

A Blikk összeszedte azon kijelentését, ahol a pszichológusról beszélt, és hogy miért is szorult segítségre:

"Zsókával még a Fem3-as időszakomban találkoztam, akkor én műsorvezető voltam Ő pedig pszichológusként szakértő volt nálunk megannyi témában.

Már akkor felvetődött bennem és megfogalmazódott, hogy érdemes lenne hozzá járnom, egyeztetnem, hiszen amikor akkor mész vagy fordulsz szakemberhez amikor már érzékelhető a baj, az lehet, hogy már késő.

Zsókához már évekkel ezelőtt jártam beszélgetni majd pedig ma most újra jöttem hozzá, mert szeretnék vele újra rendszeresen beszélgetni magamról az érzéseimről, hogy Ő mint a pszichológusom sokszor az életvezetőm az aki egyenesben és a megfelelő úton tud tartani engem.

Fejlődni csak egy jobbtól egy jobb ember által tudsz" – írta pár hónappal ezelőtti posztjában Krisztián, aki ezt követően rendszeresen számolt be arról, hogy halad a terapeutájával közös foglalkozásokkal. Március eleji posztjában már érezhető, hogy jó irányba haladt a problémái megoldásával, és az életének rendbe tételével:

"Haladok a magam számára kijelölt úton, az általam kitűzött célok felé, azokkal közösen, akik velem tartanak, és akik támogatnak a változásomban.

Ha igazi a szándék, találsz megoldást. Ha gyenge az akarat, találsz kifogást" – írta akkori helyzetjelentésében Berki, aki utolsó ilyen jellegű bejelentkezésében a következő sorokat üzente követőinek:

"A pszichológusom ma a beszélgetésünk legvégén ennyit mondott: Tudd, hogy minden nehézség a fejlődésünket szolgálja, ha szembe nézünk vele, dolgozunk a megoldásán, és megtanuljuk belőle amit lehet. Az is fejlődik, aki nem akar, csak neki fájdalmasabb."

Ajánlott cikkek