Egyéb kategória

A rendőrség sajtótájékoztatót adott Berki Krisztián haláláról

Péntek reggel meghalt Berki Krisztián, amit felesége, Berki Mazsi is megerősített a nyilvánosságnak. A rendőrség már sajtótájékoztatót is adott a történtekkel kapcsolatban.

vous - 2022.05.06.
A rendőrség sajtótájékoztatót adott Berki Krisztián haláláról

Mentőautók és rendőrség érkezett pénteken Berki Krisztián IX. kerületi lakásához, ahol kiderült, hogy a médiasztár meghalt. Felesége megerősítette a hírt, a helyszínen ő és volt felesége Hódi Pamela is jelen voltak, kislányával Natival együtt.

Most a rendőrség sajtótájékoztatót tartott. Rengetegen vannak a helyszínen, nemcsak újságírók, hanem bámészkodók is, ezt a Bors magazin helyszíni közvetítéséből is látható.

Objektum doboz

Magán a rendőrségi sajtótájékoztatón, amit a Telex is rögzített, mindössze annyit mondtak el, hogy a helyszíni szemle még folyik, az idegenkezűséget kizárták, a halálesetet közigazgatási eljárás keretében vizsgálja.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.