Egyéb kategória

„Engedjék meg, hogy eltemessem a gyermekem” – milyen főnök mond erre nemet?!

Úgy tűnik, vannak mukáltatók, akikből az empátia legkisebb szikrája is hiányzik...

vous - 2022.05.04.
„Engedjék meg, hogy eltemessem a gyermekem” – milyen főnök mond erre nemet?!

A szabadságolás sok munkahelyen okoz konfliktusokat a munkáltató és az ott dolgozók között. Vannak azonban olyan helyzetek, amikor a jóérzés és az ésszerűség is azt diktálná, hogy a főnök engedjen az elképzeléseiből, itt azonban mégsem ez történt. A BoredPanda összegyűjtött párat a legdurvább sztorik közül, ami garantáltan kiveri a biztosítékot mindenkinél!

Csak remélni tudjuk, hogy végül mindenki fellázadt az érzéketlen főnökök ellen, és gyorsan új munkahelyet kerestek!

"A kiskutyám épp a karjaim között haldokolt, ezért megkértem a főnököm, hogy ne kelljen aznap bemennem az irodába. Ahelyett, hogy együttérzett volna velem, azt mondta, hogy rakjam a hűtőbe, ha meghal és menjek be."

"Volt egy főnököm, aki nem engedte el az egyik kolléganőmet a tárgyalásra, ahol a lánya gyilkosa ellen emeltek vádat. Még aznap felmondott."

Objektum doboz

"A lányom 12 éves korában meghalt. A munkahelyemről egy nappal a temetése előtt telefonáltak, hogy mikor tudnék majd visszamenni dolgozni. Azt válaszoltam, hogy előbb engedjék meg, hogy eltemessem a gyermekem, után majd beszélünk róla…"

"Régóta terveztem egy Európai körutat, amire ki is kértem magamat szabadságra EGY ÉVRE előre. Mindent leszerveztem, és izgatottan vártam az utat, amikor egy hónappal a tervezett út előtt törölték a szabadságomat. Ez volt az utolsó csepp a pohárban, úgyhogy felmondtam, és elmentem álmaim nyaralására."

Objektum doboz

"Asszisztensként dolgoztam abban az időben, amikor cisztát találtak a mellemben, amit sürgősen meg kellett műteni. Amikor bejelentettem a munkahelyemen is a beavatkozás időpontját főnököm megkért, hogy halasszam már el egy kicsit későbbre, mert ez ütközik az ő terveivel."

“Az édesanyám nagyon beteg volt, így leadtam HR osztálynak a szabadságigényemet, amit ők elutasítottak. Másnap azonnal felkerestem őket, hogy elmagyarázzam nekik a helyzetet, amin ők nagyon meglepődtek. Kiderült, hogy a főnököm is beszélt velük, és azt hazudta, hogy “egy távoli rokon betegsége” miatt vennék ki szabadságot…”

Titeket melyik döbbentett meg a legjobban?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.