Egyéb kategória

„Engedjék meg, hogy eltemessem a gyermekem” – milyen főnök mond erre nemet?!

Úgy tűnik, vannak mukáltatók, akikből az empátia legkisebb szikrája is hiányzik...

vous - 2022.05.04.
„Engedjék meg, hogy eltemessem a gyermekem” – milyen főnök mond erre nemet?!

A szabadságolás sok munkahelyen okoz konfliktusokat a munkáltató és az ott dolgozók között. Vannak azonban olyan helyzetek, amikor a jóérzés és az ésszerűség is azt diktálná, hogy a főnök engedjen az elképzeléseiből, itt azonban mégsem ez történt. A BoredPanda összegyűjtött párat a legdurvább sztorik közül, ami garantáltan kiveri a biztosítékot mindenkinél!

Csak remélni tudjuk, hogy végül mindenki fellázadt az érzéketlen főnökök ellen, és gyorsan új munkahelyet kerestek!

"A kiskutyám épp a karjaim között haldokolt, ezért megkértem a főnököm, hogy ne kelljen aznap bemennem az irodába. Ahelyett, hogy együttérzett volna velem, azt mondta, hogy rakjam a hűtőbe, ha meghal és menjek be."

"Volt egy főnököm, aki nem engedte el az egyik kolléganőmet a tárgyalásra, ahol a lánya gyilkosa ellen emeltek vádat. Még aznap felmondott."

Objektum doboz

"A lányom 12 éves korában meghalt. A munkahelyemről egy nappal a temetése előtt telefonáltak, hogy mikor tudnék majd visszamenni dolgozni. Azt válaszoltam, hogy előbb engedjék meg, hogy eltemessem a gyermekem, után majd beszélünk róla…"

"Régóta terveztem egy Európai körutat, amire ki is kértem magamat szabadságra EGY ÉVRE előre. Mindent leszerveztem, és izgatottan vártam az utat, amikor egy hónappal a tervezett út előtt törölték a szabadságomat. Ez volt az utolsó csepp a pohárban, úgyhogy felmondtam, és elmentem álmaim nyaralására."

Objektum doboz

"Asszisztensként dolgoztam abban az időben, amikor cisztát találtak a mellemben, amit sürgősen meg kellett műteni. Amikor bejelentettem a munkahelyemen is a beavatkozás időpontját főnököm megkért, hogy halasszam már el egy kicsit későbbre, mert ez ütközik az ő terveivel."

“Az édesanyám nagyon beteg volt, így leadtam HR osztálynak a szabadságigényemet, amit ők elutasítottak. Másnap azonnal felkerestem őket, hogy elmagyarázzam nekik a helyzetet, amin ők nagyon meglepődtek. Kiderült, hogy a főnököm is beszélt velük, és azt hazudta, hogy “egy távoli rokon betegsége” miatt vennék ki szabadságot…”

Titeket melyik döbbentett meg a legjobban?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Minőségi és dizájnos bútorok az otthonokba, bel- és kültérre
Otthon
Minőségi és dizájnos bútorok az otthonokba, bel- és kültérre
vous - 2024.03.28.
Otthonaink berendezése mindig egy izgalmas, ugyanakkor embert próbáló, jelentős költséggel járó feladat, amely meghatározó a stílus és a kényelem szempontjából, így körültekintést, megfontolást igényel.