Egyéb kategória

Erős Antóniát ezért nem tudta elcsábítani a konkurens csatorna

Előfordult már többször is, hogy kecsegtető ajánlatokkal keresték fel Erős Antóniát, hogy dolgozzon más csatornánál. A népszerű híradós azonban idén már 25 éve erősíti az RTL Klub csapatát, ennek kapcsán árulta el Kadarkai Endrének, hogy miért is nem váltott munkahelyet.

vous - 2022.05.03.
Erős Antóniát ezért nem tudta elcsábítani a konkurens csatorna

Erős Antónia a Szavakon túlban, Kadarkai Endre műsorában vendégeskedett, ahol pályafutásáról kérdezték a híradóst. A 25 éves RTL-es mérföldkő kapcsán Kadarkai arról is kérdezte, hogy csábították-e más csatornához az évek során, például a TV2-höz- írja a Blikk.

A híradós elárulta, hogy többször is felkeresték már, de ő az RTL csapatánál találta meg a helyét, ezért sosem gondolkodott el komolyabban, hogy csatornát váltson.

Felhívhat valaki téged azzal, hogy háromszor annyit fogsz keresni, és lakást adunk, meg kocsit is, gyere. És akkor elkezdesz gondolkodni, hogy jó, oké, de egyébként hosszú távon mit hoz? Mert pillanatnyilag jobban fogod érezni magad, hiszen háromszor annyi fizetéssel mindenki jobban érzi magát egy darabig

 – árulta el Antónia, aki szerint nem lenne fair a csapattal szemben sem otthagyni őket, akikkel évekig dolgozott.

Igen, ezek a megkeresések az elején értek, de akkor is azt éreztem, hogy én oda tartozom. Nekem van felelősségem abban, hogy mi történik ott, velem mi lesz. Volt olyan is bennem, hogy ha már most azt mondom, hogy »köszi, hello, én elmennék a több pénzért« akkor utána még három év múlva megkeres valaki, oda is elmegyek a több pénzért? Aztán majd megint?

 – érvelt a híradós, aki szerint ha valaki ezen okokból megy át másik csatornához, az nem hűséges, de a saját döntése hogyan éli az életét az illető.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.