Egyéb kategória

Erős Antóniát ezért nem tudta elcsábítani a konkurens csatorna

Előfordult már többször is, hogy kecsegtető ajánlatokkal keresték fel Erős Antóniát, hogy dolgozzon más csatornánál. A népszerű híradós azonban idén már 25 éve erősíti az RTL Klub csapatát, ennek kapcsán árulta el Kadarkai Endrének, hogy miért is nem váltott munkahelyet.

vous - 2022.05.03.
Erős Antóniát ezért nem tudta elcsábítani a konkurens csatorna

Erős Antónia a Szavakon túlban, Kadarkai Endre műsorában vendégeskedett, ahol pályafutásáról kérdezték a híradóst. A 25 éves RTL-es mérföldkő kapcsán Kadarkai arról is kérdezte, hogy csábították-e más csatornához az évek során, például a TV2-höz- írja a Blikk.

A híradós elárulta, hogy többször is felkeresték már, de ő az RTL csapatánál találta meg a helyét, ezért sosem gondolkodott el komolyabban, hogy csatornát váltson.

Felhívhat valaki téged azzal, hogy háromszor annyit fogsz keresni, és lakást adunk, meg kocsit is, gyere. És akkor elkezdesz gondolkodni, hogy jó, oké, de egyébként hosszú távon mit hoz? Mert pillanatnyilag jobban fogod érezni magad, hiszen háromszor annyi fizetéssel mindenki jobban érzi magát egy darabig

 – árulta el Antónia, aki szerint nem lenne fair a csapattal szemben sem otthagyni őket, akikkel évekig dolgozott.

Igen, ezek a megkeresések az elején értek, de akkor is azt éreztem, hogy én oda tartozom. Nekem van felelősségem abban, hogy mi történik ott, velem mi lesz. Volt olyan is bennem, hogy ha már most azt mondom, hogy »köszi, hello, én elmennék a több pénzért« akkor utána még három év múlva megkeres valaki, oda is elmegyek a több pénzért? Aztán majd megint?

 – érvelt a híradós, aki szerint ha valaki ezen okokból megy át másik csatornához, az nem hűséges, de a saját döntése hogyan éli az életét az illető.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.