Egyéb kategória

Nem számít az ítélet: nem fizet gyerektartást Berki Krisztián

A bíróság februárban mondott ítéletet, miszerint a celebnek gyerektartást kell fizetnie volt feleségének, Hódi Pamelának.

vous - 2022.04.29.
Nem számít az ítélet: nem fizet gyerektartást Berki Krisztián

A sztárpár nem tudott megegyezni peren kívül, így bíróságig vitték az ügyet, ahol havi 80 ezer forintot és visszamenőleg 1,39 millió forintot ítéltek az édesanyának Natasa Zselyke elhelyezési ügyében.

Tóth-Hódi Pamela akkor azt mondta, fontos, hogy határozatban is tisztázva legyenek a szabályok, mivel korábban sok konfliktusuk volt Berkiékkel, amikor nem tartották be a megbeszélteket.

Azonban most úgy tűnik, az ügynek továbbra sincs vége, bár akkor jogerős ítélet született.

A meghatározott összeg Nati létfontosságú, szükséges iskolai és életviteli kiadásait fedezné, de ezt eddig nem fizette ki Berki Krisztián.

“Nem akarok hazudni, igaz, hogy Krisztián eddig nem fizetett. Ennél többet nem tudok mondani. A bíróság döntött, az ítélet jogerős”

– nyilatkozta szűkszavúan Pamela a Blikknek, aki nem szeretné tovább kiteregetni magánélete ezen részét.

Amennyiben a szülő nem fizet, vannak jogi lépések, hogy a bíróság behajthassa az összeget.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.