Egyéb kategória

Attól még nem leszek felnőttfilmes, ha a lábaimról készülnek képek, igaz?

Viccnek indult, de ma már szépen megélek belőle. Sosem gondoltam volna, hogy egy napon a lábaim szépsége miatt tudom fizetni az albérletem.

vous - 2022.04.28.
Attól még nem leszek felnőttfilmes, ha a lábaimról készülnek képek, igaz?

Viki barátnőmmel tartottunk aznap egy csajos estét. Átjött filmeztünk, iszogattunk és szépítkeztünk. Amikor épp a lábkörmeimet festette ki, egyszer csak azt mondta:

“Neked sokkal szebb lábad van. Miért nem teszed fel valahova?”

Először kiröhögtem. Gondoltam, most akkor a lábam legyen a profilképem  Facebookon?! Aztán felvilágosított, hogy vannak olyan oldalak, ahol csak úgy dobálják a pénzt a szép lábas képekért. Én ezen annyira röhögtem, – mondjuk, szomjas sem voltam – hogy azt mondtam vágjunk bele!

lab

Mindenféle pózt kipróbáltam, amitől a lábam kívánatos lehet.
Forrás:
Unsplash.com

Tíz perc alatt olyan stúdiót rittyentettünk a szobámból, hogy azt bárki megirigyelhetné. Felkapcsoltuk a zenét, és Viki volt a fotósom. Lefeszített lábfej, egymásra pakolva, kinyújtott lábujjak – mindenféle pózt kipróbáltunk. Miután elkészültek, poénból használtunk egy felnőttfilmes név-generátort, majd kerestünk egy oldalt, ahol a névvel regisztráltunk, és fel is tettük az első képeket.

Nagy sikert arattam

Már majdnem el is felejtettem volna az egészet, amikor pár nap múlva Viki rákérdezett, hogy mi történt a profilommal. Azonban amikor rákerestem, teljesen ledöbbentem. Igazi sztár voltam a lábfetisiszták között! Egyből a legnézettebbek közé kerültem, számos privát üzenet, különös kérések, na és persze a pénz. Számolgattunk egy kicsit, és rájöttünk, ebből akár meg is lehetne élni! A vállamon lévő kisördög már az új fotósorozaton pörgött, amikor a kisangyal kérdőre vonta az erkölcsösségemet.

Most akkor én felnőttfilmes sztár vagyok?!

Tény, hogy igazából nem kufircolok pénzért, sőt még csak nem is kényeztetem magam a kamerák előtt, mégis a lábamról készült fotókon rengeteg férfi élvezkedik. Szóval, akkor mi is vagyok pontosan? Ha valaki megkérdezné, miből tartom el magam, nem mernék száz százalékig őszinte lenni, viszont nem tartom magam felnőttfilmesnek, hogy teljes szégyenben éljek. Mondjuk úgy, hogy a szórakoztató iparban dolgozom… Ráadásul profi szinten. Sokkal jobban odafigyelek a lábápolásra, és igyekszem kiaknázni a lehetőségeim, figyelni arra, hogy mire van kereslet. Nem hiszem, hogy el kéne ezért engem ítélni. Szerintem, ha tudnák az emberek, mennyi pénz van ebben, biztos, hogy sokkal többen csinálnák.

Judit történetét Juhász Adél jegyezte le.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!