Egyéb kategória

G.w.M sokallja a kért gyerektartást, eközben új luxusautót vásárolt

Kulcsár Edina szerelme nem tud megegyezni exével a gyerektartásról, mert szerinte túl sokat kér, közben új luxusautójával pózol az Instagram oldalán.

vous - 2022.04.18.
G.w.M sokallja a kért gyerektartást, eközben új luxusautót vásárolt

Nagyon sokan támadják Varga Márkot új kapcsolata miatt, és a feleségével való szűnni nem akaró veszekedések végett is kap hideget, meleget a rapper – írja az Origo.

G.w.M nem tűri az őt érő kritikát, és hevesen reagál ezekre. Most úgy döntött visszaszól azoknak, akik őt bírálják, és újonnan vásárolt luxusautójával pózol egy képen, amihez a következőt írta:

Az emberek azért beszélnek rólam, mert ha magukról beszélnének, akkor senki sem figyelne rájuk. Üdv a családban S-osztály.

Objektum doboz

A kommentek között szerelme, Kulcsár Edina is feltűnt, aki egy szivecskével támogatta párját.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.