Egyéb kategória

Tárolórendszer a lelke mindennek

Mindent elnyelő gardróbok, stílusos könyvespolcok, praktikus komódok. A tavaszi megújulás jegyében sokan vágnak bele a lakásfelújításba, az átalakításoknak pedig megkerülhetetlen része a megfelelő mennyiségű és stílusú tároló kialakítása. Az ELLE Decoration magazin tippjeivel most megkönnyítheted a döntésed a választásnál. Íme, néhány ötlet és inspiráció gardróbfrissítéshez, rendszerezéshez, tároláshoz.

vous - 2022.04.14.
Tárolórendszer a lelke mindennek

1. GARDRÓB / Nincs egy ruhám sem, mégis úgy tűnik, kicsi a gardróbom!

Érezted már úgy, hogy nincs mit felvenned, mégis tele a ruhásszekrényed? A megfelelő méretű és kiosztású gardróbszekrényben sokkal kényelmesebben elférünk. Gondold át szükségleteidet és ruhatáradat, hogy ahhoz igazodva megfelelő arányban legyen kialakítva a vállfás, polcos és fiókos rész. 

Poliform Lexington Gardrób

Poliform Lexington Gardrób
Forrás:
ELLE Decoration

2. KÖNYVESPOLC / Könyvem, könyvem, mondd meg nékem, hol tároljalak téged?

Ki ne szeretne pihenésképpen bekuckózva olvasni? Éppen ezért nappalink meghatározó része a könyvespolc, amelynek nemcsak tartalma árulkodik rólunk, de az egyedi stílusa is kreatív elmére utal. A rajta helyet foglaló színes albumok pedig dekorációs elemként sem utolsók.  

Montana Free Könyvespolc

Montana Free Könyvespolc
Forrás:
ELLE Decoration

 3. TÁLALÓK / Családi ezüst ide vagy oda?

Ha étkező, akkor a tálalók szinte elengedhetetlen elemei a helyiségnek. Nemcsak a vendégvárásnál használhatóak praktikusan, de a díszpoharakat és családi ezüstöt is mind elnyelik. Válassz légies darabot, hogy a teret ne nyomja össze.

Warm Nordic Tálaló

Warm Nordic Tálaló
Forrás:
ELLE Decoration

4. KOMÓD / Sideboardot minden otthonba!

Egy látványos formavilágú sideboard, ismertebb nevén komód meghatározza a körülötte lévő teret. Nem számít, hogy a bohó stílus vagy a minimalizmus áll hozzád közelebb, a lényeg, hogy minél hosszabbat válassz belőle. A tetejére egy designtárgyat helyezve egyből az ELLE Decoration lakberendezési magazinban érezheted magad.

ID Focus Sideboard

ID Focus Sideboard
Forrás:
ELLE Decoration

5. VITRIN / Minimúzeum a lakás éke!

A vitrin szó első hallásra régimódinak tűnhet, de nincs is annál különlegesebb, ha a lakásod stílusától eltérőt választasz, amely hangsúlyos darabja lehet otthonodnak. Plusz pont, hogy a féltve őrzött kristálypoharak méltó helyen lesznek itt.

InnoConcept Metropolis Vitrin

InnoConcept Metropolis Vitrin
Forrás:
ELLE Decoration

+1. FIÓKOS SZEKRÉNY / Húzd ki, told be és rend kerekedett!

Elsőre kevesen gondolnák, hogy a fiókos szekrény a hálószobánk alaptartozéka lehet. A fehérneműk tárolása mellett azonban sokat segít a rend megtartásában a klasszikus fiókos bútor, legyen szó iratok vagy kis tárgyak tárolásáról.  

InnoConcept Hashtag Fiókos szekrény

InnoConcept Hashtag Fiókos szekrény
Forrás:
ELLE Decoration

Ha további tárolási ötleteket és a tavaszi felújításhoz hasznos tippeket olvasnál, akkor a ELLE Decoration legfrissebb számában több száz oldalon inspirálódhatsz.

Ajánlott cikkek