Trend

Várkonyi Andrea estélyi ruhája nem volt olcsó mulatság

A csodás ruha mögött Merő Péter divattervező áll, aki nem először dolgozott közösen Várkonyi Andreával.

vous - 2022.04.11.
Várkonyi Andrea estélyi ruhája nem volt olcsó mulatság

A tavalyi Neked énekelek című műsorban viselt darabot és Andrea esküvői ruháját is a divattervező készítette, aki most elárult néhány részletet a különleges darabról.

A cél az volt, hogy a ruha ünnepélyes legyen, mégsem megszokott. Az utóbbit azzal értük el, hogy egy különleges jacquard anyagot választottunk, és ezt nem gyakran használják ilyen estélyi ruhákhoz, itthon nincs is nagy választék, ezért külföldi gyártótól rendeltem

– mesélte a Blikknek a lap információi szerint többszázezres ruhakölteményről Merő Péter.

Objektum doboz

A kék szín egyértelmű utalás az ukrán zászló színeire, ugyanis az idei évben a jótékonysági műsor az Ukrajnából menekülőknek gyűjtött pénzadományokat. A ruha formavilágánál törekedtünk a klasszikus, de nem mindennapi megjelenésre, Andrea az első perctől elfogadta a felvázolt terveket. A kész darab a megszokottól eltérően gyorsabban, nagyjából két hét alatt készült el, a ruhapróbák során Andreával ismét jó hangulatban tudtunk együtt dolgozni.

A divattervező reméli, hogy a csodaszép ruhaköltemény még többször is látható lesz Várkonyi Andreán.

Újra trend, hogy a kedvenc és meghatározó darabokat újra viselik az emberek. Bízom benne, hogy Andrea választása legközelebb, egy másik alkalommal is eshet erre a ruhára. Annak is hagyománya van, hogy az ilyen különleges ruhaneműk anyáról lányra öröklődnek.

Ajánlott cikkek