Egyéb kategória

A kód: 75B – dolgok, amiket csak a közepes adottságokkal megáldott lányok érhetnek

Akinek nagy van, kicsit szeretne, és fordítva. A cici állandó téma, még akkor is, ha éppen teljesen átlagos és közepes mérettel rendelkezik egy nő. Azonban vannak dolgok, amiket csak az ekkora adottságokkal rendelkező nők érthetnek. 

vous - 2022.04.01.
A kód: 75B – dolgok, amiket csak a közepes adottságokkal megáldott lányok érhetnek

Már tudjuk, milyen az élet nagy kosármérettel, sőt már azt is, hogy mit élnek át a kis adottságokkal rendelkező nők, de egyvalamiről még soha nem beszéltünk.

Mi a helyzet a közepes méretű domborzattal rendelkező csajokkal?

A két véglet most biztosan azt gondolja magában, hogy nekik könnyű… Nos, korántsem ugyanis átlagos, közepes mérettel sem rózsaszín az élet. (Csak egy kicsit!)

Nem tartoznak sehová

Sosem tudnak felháborodni, sosem tudják kikérni magunknak… Sosem keresgéltek ebben a témában a Google-ben. Nem értik a cici- és melltartóparákat sem. 

Így állnak a push-uppal

Bár összességében nincs szükségük szivacsos melltartóra, ha engednek a csábításnak, és mégis felveszik, mindenki azt gondolja, hogy óriási keblük van. 

Bikinivásárlás: pipa

M-es alsóhoz M-es felső! Győzelem! 

cici

Nagy és kerek, vagy kicsi, de pajkos? Kiderült, milyen formájú cici tetszik a pasiknak

Ha a pasikat kérdeznénk, melyik a kedvenc női testrészük, sokan mondanák a ciciket, a másik felük meg tutira a nők hátsójára voksolna.

Ezúttal a ciciimádó pasik mutatnak rá az igazságra, kiderült ugyanis, milyen típusú jön be nekik a leginkább. 

Nincs méretben

Nos, igen, ők is megküzdenek a mérethiánnyal. Mivel gyakoribb, sokan viszik, így tuti, hogy a 75B, 80B mindig hiánycikk.

Imádják a csőtopokat

Most hadd „vagizzanak” egy kicsit. A csőtopokat és a pánt nélküli melltartókat nekik találták ki. Mivel közepes a méretük, a pánt nélküli cicifix még megtartja a cicijeiket, és jól is mutatnak a csőtopban. Ó, és a pánt nélküli bikinifelsők!

Kihagytunk valamit?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szemétszedés Világnapja
Világ
Szemétszedés Világnapja
vous - 2023.09.18.
Ausztrál kezdeményezésre lett a szeptember harmadik szombatja globálisan a Szemétszedés világnapja, “Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan” mottóval. Ehhez csatlakoztak az ország több pontján a szcientológia önkéntes lelkészek, akiknél már hagyomány, hogy ezen a napon az egyházuk épületének környékén és egyéb helyeken szemetet szednek.

Otthon

Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
Otthon
Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
vous - 2023.09.19.
Az otthonunk az egyik legfontosabb pont az életünkben. Ez az a hely, ahol fesztelenül jól érezhetjük magunkat, ahol néhanapján szomorúak vagyunk és ahol komfortra és biztonságra lelhetünk. Sokan a lakberendezés során is a kényelmes megoldásokat keresik, azonban azt senki nem szeretné, ha úgy nézne ki az otthona, mintha egy népszerű bútoráruház katalógusának egyik oldala.