Egyéb kategória

Trollkodnátok bolondok napján? Így csináljátok!

Attól még, hogy felnőttetek vihettek egy kis humort a mindennapjaitokba, tökéletes alkalom erre április elseje. Mutassátok meg a vicces oldalatokat néhány tréfával és biztosan jót fogtok nevetni együtt. Segítünk néhány ötlettel, amelyek meglepik a szeretteiteket, de nem dühítik fel vagy sértik meg őket.

vous - 2022.03.30.
Trollkodnátok bolondok napján? Így csináljátok!

Ugye emlékeztek, amikor gyerekkorotokban alig vártátok az április elsejét, hogy jól megtréfáljátok egymást a suliban? Találjatok vissza a gyermeki énetekhez és vicceljétek meg a barátaitokat holnap. Ehhez adunk néhány tippet most nektek.

A véletlen SMS

Küldjetek egy SMS-t a legpletykásabb barátnőtöknek, amiben leírjátok, hogy valami szaftos sztori birtoklói vagytok, majd egy „Bocsi, nem neked akartam küldeni” SMS-t. Tuti az őrületbe kergetitek vele.

Forrás:
pixabay.com

Casting

Telefonon tréfáljátok meg a szeretteiteket egy kamu hívással, amiben a következő valóságshow-ba kéritek fel. Életetek egyik legjobb telefonozása lesz, az biztos!

Telefonszámok

Szinte mindig a telefonján lóg a haverotok? Leckéztessétek meg és mentsétek át a saját telefonotokra a legfontosabb telefonszámokat, majd töröljétek a készülékéről, hagyjatok meg néhányat, de cseréljétek ki a neveket. Például a saját számotokhoz írjátok névnek, hogy anya, az anyukáéhoz pedig a pasija számát – ad ötletet a Bustle.

Csillámpor

Nem mindenki szereti a csillámport, nagy mennyiségben pedig talán senki. Válasszatok egy olyan áldozatot, aki egyenesen utálja és küldjetek neki egy csillámporral töltött levelet. Különösen jó ezt például az irodában eljátszani.

Ti milyen áprilisi tréfákat követtetek már el?

Ajánlott cikkek