Egyéb kategória

Kulcsár Edina és G.w.M szerelmének gyümölcse egy új dal lesz – ekkor érkezik

Mozgalmas évkezdésen van túl az egykori szépségkirálynő és még nincs megállás. Szerelmével együtt elárulták, hogy új dal készül.

vous - 2022.03.26.
Kulcsár Edina és G.w.M szerelmének gyümölcse egy új dal lesz – ekkor érkezik

Kulcsár Edina már javában dolgozik párjával, Varga Márkkal a következő közös projekten – írja a Blikk.

Edina az Instagramon egy kérdezz-felelekben kapta meg a rajongójától a kérdést, miszerint: „Mikor jön ki a Te vagy minden gondolatom?” – utalva a következő dalra. Edina pedig így reagált:

„Én már nem tudom követni a terveket. Van belőle jó pár, és ezek jó sűrűn változnak is”

– írta, aztán megjelölte szerelmét, G.w.M-et is a storyjában. Végül Márk megadta a dátumot, miszerint mintegy 1 hónap van hátra a debütálásig. 

A szóban forgó dalból a YouTube-ra már kikerült egy befejezetlen promó verzió, amelybe belehallgathatnak a kíváncsi rajongók.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.