Egyéb kategória

Durva kritikát kapott Oláh Ibolya

Oláh Ibolya ugyan megnyerte a A dal 2022 műsorát, de nem osztatlan az egyetértés a győzelmével kapcsolatban.

vous - 2022.03.15.
Durva kritikát kapott Oláh Ibolya

Oláh Ibolya a maximális 40 ponttal jutott A Dal 2022 döntőjébe, majd meg is nyerte azt a Nem adom el című dalával. Szinte olyan, mintha majdnem egy évtizedes csúszással, de megnyerte volna a Megasztárt. A nyereményhez lemezszerződés, videóklipkészítés lehetősége és 10 millió forint is jár, amit a zenei karrierjére fordíthat az énekesnő.

A kommentelők túlnyomó többsége őszintén örül a vadóc énekesnő sikerének, és a dalt is szereti. Akadnak azonban kritikus hangok is – olvasható a Blikkben, ahol összegyűjtötték a legkeményebb kritikákat:

Ha ez volt a csúcs, nem is bánom, hogy nem néztem.

Sajnálom, nekem nem jön be ez nő. Sem a hangja sem az előadásmódja . Nekem borzalmasnak hangzik.

Neked hogy tetszik a győztes dal? 

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!