Egyéb kategória

5 tuti módszer, amitől villámgyorsan nő a hajatok

A legtöbb nő hosszú hajat szeretne, amit egyáltalán nem csodálunk. Amellett, hogy ez a legnagyobb ékünk, a pasik is odavannak a hosszabb loknikért. Éppen ezért elhoztuk nektek néhány trükköt, amivel akár ti is igazi Aranyhajak lehettek.

vous - 2022.03.12.
5 tuti módszer, amitől villámgyorsan nő a hajatok

Amint levágatjuk a hajunkat, általában abban a pillanatban meg is bánjuk. Aztán persze bármit megtennénk azért, hogy minél hamarabb visszaszerezzük régi fürtjeinket. Természetesen megvannak a régi és az új bevált praktikák is, bár én inkább a természetes eszközöket választanám. Éppen ezért, hogy tudjatok csemegézni a rengeteg módszer közül, elhoztam nektek párat, amit érdemes kipróbálnotok:

1. 6-8 hetente frissítsétek a hajvégeket!

Ha valaki növesztené a haját, nem elég az, ha évekig hozzá se nyúlunk. A legtöbbször a végek gyorsabban sérülnek, így muszáj azokat időközönként csekkolni és a töredezettektől megszabadulni. Hiába hosszúak, ha egészségtelenek, úgyhogy le velük!

2. Használjatok meleg olajos masszázst!

Én általában kókuszolajat szoktam használni a hajamra, hisz roppant gazdagon ápolja és táplálja mind a fejbőrt, mind a hajszálakat. Télen fel szoktam melegíteni az olajat, és azzal masszírozom végig a fejemet. Így nemcsak a vérkeringés gyorsul, de a vitaminok is könnyebben bejutnak a bőrbe. Ajánlom mindenkinek!

pexels-photo-26739-large

Minden, amit tudni szeretnétek a hajnövesztésről – tippek, tévhitek

Korábban már utánajártunk, hogy mit kell vagy épp nem kell tennünk, ha mi is hosszú, derékig érő hajat szeretnénk növeszteni. Ide kattintva ezeket a kulisszatitkokat, tévhiteket is megtudhatjátok!

3. Tojásfehérje-pakolás

Számos hajpakolás közül lehet választani a drogériákban, én mégis a tojásos változat mellett maradnék. Már egyszeri használat után sokkal egészségesebb és nem mellesleg ragyogóbb lesz a hajatok. Nem kell mást tennetek, mint felütni két tojást, szétválasztani őket a sárgájuktól, és a két fehérjét összekeverni egy kicsit. Lehet, hogy ragadni és folyni fog, de kimosás után garantálom a fantasztikus végeredményt.

Forrás:
www.pexels.com

4. Hagymalé

Képzeljétek, az Allwomenstalk oldalán olvastam, hogy ha a vizet, amiben hagymát forraltok fel, a hajatokra öntitek, gyorsítja a növekedést, és olyan fénye lesz a sörényeteknek, amit mindenki irigyelni fog. Egy próbát mindenképp megér!

5. Fésülködés

Nos, sok mítosz kering a fésülködésről. Én már attól is kiakadtam, amikor azt mondták, hogy a nem megfelelő párnahuzat kifejezetten káros a hajunknak, most pedig úgy tűnik, az sem mindegy, milyen fésűt használunk. Ha tehetitek, használjatok disznósörte kefét, és az is nagyon fontos, hogy a nedves hajatokat meg se próbáljatok kifésülni.

Ha kellően vigyáztok a hajatokra, és a szokásos balzsamozás mellett ezeket is kipróbáljátok, illetve betartjátok őket, akkor garantált lesz az eredmény.

Ajánlott cikkek