Egyéb kategória

Épp növesztitek a hajatokat? – Így dobjátok fel, ha már nem tudtok vele mit kezdeni!

Ismeritek azt az érzést, amikor épp növesztitek a hajatokat, és úgy érzitek, sehogy sem áll? Akármit csináltok vele, valami nem az igazi. Így van ez mindenkivel a köztes időben, most azonban mutatunk néhány tippet, hogyan érezzük magunkat szuperül még a formátlan hajunkkal is!

vous - 2022.02.25.
Épp növesztitek a hajatokat? – Így dobjátok fel, ha már nem tudtok vele mit kezdeni!

El a frufruval!

Ahogy Katalin hercegnőn is láthattuk: a frufru bizony nem mindenkinek áll jól. Ettől függetlenül minimum egyszer mindenki kipróbálja, levágatja, majd legtöbbször megbánja. Ha veletek is ez történt, akkor ne szenvedjetek! Nem kell megvárnotok, míg teljesen megnő a frufrutok, csak egyszerűen csatoljátok el. Nem, nem fog hülyén kinézni! A legjobb, ha a hajatokhoz illő hullámcsatot választotok, de ha még trükkösebbek szeretnétek lenni, akkor fonjátok a frufrutokat az oldalsó, hosszabb tincseitekhez, így csatra sem lesz szükségetek.

Sodorjunk!

A sodrás az, amivel sosem lőhettek mellé! Két tincset összecsavarni nem nagy ördöngösség, sőt! Egyszerűbben és gyorsabban kivitelezhető, mint bármilyen fonás, a végeredmény pedig ugyanolyan szép.

Forrás:
AFP/Europress Fotóügynökség

Forrás:
AFP/Europress Fotóügynökség

Trükközzünk a választékkal!

Ha nem szeretnétek sokat bajlódni reggel a tükör előtt, csak valami egyszerűre vágytok, akkor a választékkal dobhatjátok fel a hajatokat. Válasszátok el a szokottól eltérően, a másik oldalon vagy cikkcakkosan és máris érezhető lesz a változás. 

Forrás:
AFP/Europress Fotóügynökség

Fonjunk!

A fonás nemcsak gyönyörű, de praktikus is. Könnyen és egyszerűen megóvhatjátok magatokat az egész napos hajtűrögetéstől, ha reggel egy szép fonást készítetek a hajatokba. A legtrendibb továbbra is a halszálka, pedig sokan ódzkodnak az elkészítésétől, mondván, hogy nehéz.

Forrás:
AFP/Europress Fotóügynökség

Elő a hajpántokkal és hajkendőkkel!

A hajpántok sosem mennek ki a divatból, csak az változik, hogy épp melyik fazon, anyag, díszítés a divat. Idén továbbra is hódítanak a virágos, gumis hajpántok vagy a fémvirágokkal díszített vékony pántok. Nemcsak a hajunkat, de az öltözködésünket is szuperül feldobhatják az ilyen darabok, hiszen némelyik még ékszerként is szolgálhat. A hajpántok mellett a hajkendők és a turbánok is megtalálhatók idén a boltok polcain. Érdemes beszereznetek belőlük egy-egy darabot, hiszen a rohanós reggeleken egyszerűen csak felkapjátok és nem is kell a frizurátokkal bajlódnotok!

Forrás:
AFP/Europress Fotóügynökség

Színezzünk!

Ha épp hajnövesztésbe vágtátok a fejszéteket, sőt a fazonon is változtatni akartok, de még messze a kívánt forma, akkor nincs más dolgotok, mint egy új színt adni a hajatoknak, és máris eltűnik az unalmas hatás! Nem kell drasztikus változásra gondolnotok! Rakassatok melírcsíkokat vagy válasszátok a ma legdivatosabb festést, a "lived-in color"-t, ami egy fokkal világosabb színű festés, mint az eredeti hajszínetek.

Hullámosítsunk!

Nincs is egyszerűbb, mint egy megunt, hétköznapi frizurát feldobni néhány hullámos loknival. Igen, most azt gondolhatjátok, hogy ha növesztitek a hajatokat, akkor a göndörítés még rövidebb hatást kelt, de nem! Nem kell szabályos csigaalakú tincseket varázsolnotok. Maradjatok a romantikus, kissé szélfújta lokniknál, amiket egy hajegyenesítővel könnyen elkészíthettek! Nincs se hajvasalótok, se hajgöndörítőtök? Sebaj! Hullámos fürtöket mindössze néhány zoknival is lehet csinálni!

Forrás:
AFP/Europress Fotóügynökség

Forrás:
AFP/Europress Fotóügynökség

Kontyok csak egyszerűen!

Habár a hajfánk egy ideje már nem olyan divatos, a konty továbbra is jó választás lehet. Itt is érdemes az egyszerű, kicsit szabálytalanabb stílust megcélozni, hiszen ez illik leginkább a hétköznapi viselethez. Ha viszont trendkövetők vagytok, akkor készítsétek el a nyár egyik legmenőbb haját, a strandkontyot. Nem tudjátok, melyik az? Nézzétek meg!

Forrás:
AFP/Europress Fotóügynökség

Fésüljük hátra!

Nagyszerűen feldobhatja az amúgy kissé unalmasnak gondolt hajunkat, ha egy mozdulattal hátrafésülitek és hajlakkal fixáljátok. Ráadásul egyszerű is, ez sem utolsó szempont, ugye?

Forrás:
AFP/Europress Fotóügynökség

Forrás:
AFP/Europress Fotóügynökség

Ajánlott cikkek