Egyéb kategória

Megvan, milyen gyakran kell cserélni a fehérneműiteket

Évente legalább kétszer, szezonváltáskor biztos, hogy csinálunk egy nagytakarítást a szekrényünkben. De legyünk őszinték, nem tudjuk a napját annak, amikor a fehérneműinket is kiszelektáltuk.

vous - 2022.02.23.
Megvan, milyen gyakran kell cserélni a fehérneműiteket

Valljuk be, sokan hisszük, hogy az alsóneműk és melltartók évekig jók. Legalábbis mi így gondoljuk, pedig sajnos tévedünk. Most fény derült az igazságra ezzel a tévhittel kapcsolatban. Lássuk azokat a nyilvánvaló jeleket, amelyek egyértelműen arra utalnak, itt az ideje lecserélni néhány darabot a szekrényben!

Elvesztették az alakjukat és a tartásukat

A női mell, habár mi nem is látjuk vagy érzékeljük egyértelműen, többet változik, mint azt gondolnátok. Az, hogy ebben melltartóügyileg támogassuk, nagyon fontos. A mindennapi viseletünk alapdarabja, ami egészségügyileg is károsíthatja a testünket, szervezetünket.

Évente legalább egyszer győződjetek meg róla, hogy a melltartótok továbbra is megfelelő, hordható állapotban van.

Ami pedig az alsóneműket illeti, tudjuk, hogy rengeteg mosást éltek már túl. Épp ezért érdemes félévente lecserélni őket. Különben is, melyik nő nem szereti, ha egy új és szexi fehérnemű lapul a szekrényében?

Forrás:
Istock

Kényelmetlenek

Köztudott, hogy a lógó mellekért gyakran a túlzott melltartóviselés tehető felelőssé. Emellett a pántjai a hátunkon és a vállunkon is pattanásokat okozhatnak. Bőrgyógyászok szerint is azokat a fehérneműket, amikben nem érezzük jól magunkat, azonnal ki kell dobni. A folyamatos kényelmetlenség sok bosszús percet okozhat, a csipkés melltartók szúrhatnak, és irritálhatják a bőrt, ami pattanásokhoz vezet.

Még ha egy tökéletesen a testedhez illeszkedő fehérneműt is veszel, a mosástól összemehet. A melltartók és az alsóneműk azért vannak, hogy segítsenek a nőknek, így ne engedjétek, hogy egy már agyonmosott, kopott melltartó kifogjon rajtatok!

Ajánlott cikkek