Egyéb kategória

A Feleségek luxuskivitelben sztárja minden nap lefekszik a férjével, hogy ne csalja meg

A brit Feleségek luxuskivitelben, a Real Housewives Of Cheshire sztárja, Tanya Bardsley elárulta, hogy mindennap hancúrozik egyet labdarúgó férjével.

vous - 2022.02.13.
A  Feleségek luxuskivitelben sztárja minden nap lefekszik a férjével, hogy ne csalja meg

A 40 éves Tanya Bardsley elmélete szerint, ha minden nap intim perceket tölt el a  férjével, Phillel, akkor nem fogja az örömöket máshol keresni, és hűséges lesz hozzá. Tanya így nyilatkozott a Closernek: „Még mindig nagyon szeretem Philt, és még vonzóbbnak találom, mint amikor megismertem. Valószínűleg azért, mert kitanítottam pár fogásra.”

Objektum doboz

Az angol modell, valóságshow-sztár és üzletasszony kifejtette, hogy miért gondolja ezt a módszert a jó házasság kulcsának:

"Az anyukám mindig azt mondta nekem: Vigyázz a férjedre, különben egy másik nő megteszi helyetted. Ez olyan, mint a kert öntözése – nem tart sokáig, de karban kell tartanod.”

Tanya Bardsley persze nem ítéli el azokat, akik nem csinálják rendszeresen, de bevallotta, hogy úgy érezné, pusztán csak barátok a férjével, ha nem hemperegnének állandóan. Azt azonban elismerte, hogy a menet nem mindig tart túl hosszan, sőt nem mindig romantikus helyen történik meg, lehet éppen egy mosdóban sikerül megejteni a légyottot, amikor a házukban egy nyugodt zugot próbálnak keríteni. A tévés híresség és férje, a Burnley csapat labdarúgója, ugyanis négy gyermekükkel él együtt, így nem olyan könnyű mindig elvonulniuk, hogy a napi rutint véghezvigyék.

„Mindig minden nap megoldjuk, még akkor is, ha valahol a házban kell bujkálunk! Csak két percig tart, tehát nem olyan nagy erőfeszítés megcsinálni. Meg kell ragadnunk a lehetőséget, amikor csak lehet. Nagyon szerencsések vagyunk, hogy van egy négyszintes házunk, így könnyebb elrejtőzni, és van hová menekülnünk… például a mosdóba."

A párnak három közös fia van: Rocco (12), Renz (8), Ralphi (5), és egy lánya, Gaby (19), Tanya  egy korábbi kapcsolatból.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.