Egyéb kategória

Döntött a bíróság: ennyi gyerektartással tartozik Berki Krisztián

Másfél év után született jogerős ítélet Tóth-Hódi Pamela és Berki Krisztián ügyében.

vous - 2022.02.09.
Döntött a bíróság: ennyi gyerektartással tartozik Berki Krisztián

Az egykori sztárpár tagjai peren kívül nem tudtak megegyezni közös gyermekük, Natasa Zselyke elhelyezéséről. 2020-ban úgy tűnt sikerült megállapodniuk, de az érvényesítés előtt Berki váratlanul visszalépett. Most pont kerülhet az ügy végére.

“Nem akartam bíróságra menni, próbáltam ezt elkerülni, és normálisan, egymás közt rendezni a helyzetet. Egyszer már meg is egyeztünk, de amikor már a bíróságon voltunk, Krisztián váratlanul visszalépett, ennek okát sosem indokolta meg, ezzel nem hagyva más megoldást, minthogy kénytelen voltam beleállni a pereskedésbe, amelynek mostanra lett meg az eredménye – mondta a Blikknek Pamela. – Most boldog és nyugodt vagyok, mert a határozat szent és sérthetetlen, a bíróság mondja ki, hogy milyen kötelezettségei vannak a szülőknek, hogy mik a szabályok. A mi esetünkben különösen fontos volt a szabályok bevezetése, mivel rengeteg konfliktusunk adódott abból, hogy a másik fél nem tartotta magát a korábban megbeszéltekhez. Az elmúlt másfél év fizikálisan, lelkileg és anyagilag sem volt egyszerű, örülök, hogy végre lezárult.”

Objektum doboz

A határozat szerint Berkinek havonta 80 ezer forint gyerektartást kell fizetnie, valamint visszamenőleg 1,39 millió forintot is át kell utalnia az elmaradt tartásdíj miatt, amit a celeb még nem fizetett ki, holott a határidő lejárt.

“Az eredeti megállapodásban én lemondtam a gyerektartásról, egy forintot sem kértem volna Krisztiántól, ám amikor felrúgta az alkut, akkor úgy határoztam, hogy döntsön a bíróság.” – folytatta Pamela.

Az édesanya számára a gyermekei lelki békéje a legfontosabb, így nem mondott a kis Natasának semmit a jelenlegi helyzettel kapcsolatban.

"Nem szabad őt felnőttként kezelni, és terhelni azzal, amihez még kicsi. Számomra a gyermekeim lelki békéje és nyugalma a legfontosabb." – mondta az édesanya.

A bíróság nemcsak az anyagiakról döntött, hanem arról is, hogy melyik szülőnél mennyi időt tölthet Natika. A beosztás alapján a nyolcéves kislány másfél hetet az édesanyjával lesz, fél hetet pedig az édesapjánál, a szüneteket és ünnepeket pedig nagyjából fele-fele arányban osztották meg.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Minőségi és dizájnos bútorok az otthonokba, bel- és kültérre
Otthon
Minőségi és dizájnos bútorok az otthonokba, bel- és kültérre
vous - 2024.03.28.
Otthonaink berendezése mindig egy izgalmas, ugyanakkor embert próbáló, jelentős költséggel járó feladat, amely meghatározó a stílus és a kényelem szempontjából, így körültekintést, megfontolást igényel.