Egyéb kategória

Döntött a bíróság: ennyi gyerektartással tartozik Berki Krisztián

Másfél év után született jogerős ítélet Tóth-Hódi Pamela és Berki Krisztián ügyében.

vous - 2022.02.09.
Döntött a bíróság: ennyi gyerektartással tartozik Berki Krisztián

Az egykori sztárpár tagjai peren kívül nem tudtak megegyezni közös gyermekük, Natasa Zselyke elhelyezéséről. 2020-ban úgy tűnt sikerült megállapodniuk, de az érvényesítés előtt Berki váratlanul visszalépett. Most pont kerülhet az ügy végére.

“Nem akartam bíróságra menni, próbáltam ezt elkerülni, és normálisan, egymás közt rendezni a helyzetet. Egyszer már meg is egyeztünk, de amikor már a bíróságon voltunk, Krisztián váratlanul visszalépett, ennek okát sosem indokolta meg, ezzel nem hagyva más megoldást, minthogy kénytelen voltam beleállni a pereskedésbe, amelynek mostanra lett meg az eredménye – mondta a Blikknek Pamela. – Most boldog és nyugodt vagyok, mert a határozat szent és sérthetetlen, a bíróság mondja ki, hogy milyen kötelezettségei vannak a szülőknek, hogy mik a szabályok. A mi esetünkben különösen fontos volt a szabályok bevezetése, mivel rengeteg konfliktusunk adódott abból, hogy a másik fél nem tartotta magát a korábban megbeszéltekhez. Az elmúlt másfél év fizikálisan, lelkileg és anyagilag sem volt egyszerű, örülök, hogy végre lezárult.”

Objektum doboz

A határozat szerint Berkinek havonta 80 ezer forint gyerektartást kell fizetnie, valamint visszamenőleg 1,39 millió forintot is át kell utalnia az elmaradt tartásdíj miatt, amit a celeb még nem fizetett ki, holott a határidő lejárt.

“Az eredeti megállapodásban én lemondtam a gyerektartásról, egy forintot sem kértem volna Krisztiántól, ám amikor felrúgta az alkut, akkor úgy határoztam, hogy döntsön a bíróság.” – folytatta Pamela.

Az édesanya számára a gyermekei lelki békéje a legfontosabb, így nem mondott a kis Natasának semmit a jelenlegi helyzettel kapcsolatban.

"Nem szabad őt felnőttként kezelni, és terhelni azzal, amihez még kicsi. Számomra a gyermekeim lelki békéje és nyugalma a legfontosabb." – mondta az édesanya.

A bíróság nemcsak az anyagiakról döntött, hanem arról is, hogy melyik szülőnél mennyi időt tölthet Natika. A beosztás alapján a nyolcéves kislány másfél hetet az édesanyjával lesz, fél hetet pedig az édesapjánál, a szüneteket és ünnepeket pedig nagyjából fele-fele arányban osztották meg.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.