Egyéb kategória

A válófélben lévő Csutit és Horváth Grétát már össze is boronálták

Lehetséges, hogy a két magára maradt szomorú szív máris egymásra talált?

vous - 2022.02.06.
A válófélben lévő Csutit és Horváth Grétát már össze is boronálták

Egy darabig azt hittük, hogy az év eleji legnagyobb bulvár hír, hogy az Ázsia Expressz második évadának győztes párosa válni készül, ráadásul elég viharos módon. Miután kiderült, hogy Meggyes Dávid és Horváth Gréta házassága zátonyra futott, felröppentek a hírek, hogy Stana Alexandra az, aki miatt elhagyta a családját Dávid. Bónuszként Horváth Gréta bosszúból még fel is gyújtotta férje ruháit.

De ez semmi volt ahhoz képest, amikor a Kulcsár Edina és Csuti válásának híre robbant, majd sorra jöttek a váratlan fordulatok, kiderült, hogy Edina újból szerelmes, és a családját szintén frissen otthagyó kétgyermekes rapper, G.w.M karjaiban találta meg a boldogságot.

Bár a komment szekcióban volt olyan, aki felvetette, hogy ezen események fényében a két hátramarad félnek, Csutinak és G.w.M egykori párjának (és egyben gyermekei anyjának) kéne egy párt alkotnia. Olyan Weisz Fanni – Hajmásy Péter és Nádai Anikó – Bókay Gergő eredeti felállásból kialakult párcserés módon. Bár azóta szakított Weisz Fanni és Nádai Anikó exe, ellenben Hajmásy Péter és Nádai Anikó eljegyezte egymást és közösen kisbabát várnak. De nagyon elkanyarodtunk a témától. 

Csuti története most egészen más irányt vett

A követők már össze is boronálták a válófélben lévő Csutit és Horváth Grétát, aki szintén egy viharos szakítással kezdte az újévet. Egyes követőknek szemet szúrt, hogy Gréta legutóbb feltöltött képei alatt, a kedvelések között feltűnik Csuti neve is. A kommentelőknek sem kellett több, már is elméleteket gyártanak, sokan már gratulálnak is az új kapcsolathoz, de többen csak támogatásukat fejezik ki és örülnének, ha valóban alakulna valami az üzletember és Gréta között – írja a Ripost.

Horváth Gréta

Horváth Gréta
Forrás:
Instagram / Horváth Gréta
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.