Világ

Szexi bikiniben köszönt be Arubából Tóth Andi

A Dancing With The Stars nyertese a pörgős 2021-es évét festői környezetben, Arubán piheni ki. A gyönyörű énekesnő ráadásul szexibb mint valaha!

vous - 2022.01.14.
Szexi bikiniben köszönt be Arubából Tóth Andi

Tóth Andi szereti megörvendeztetni szexi képekkel a rajongóit, így lehetett arra számítani, hogy ez alól a nyaralása sem lesz kivétel. A csinos énekesnő kétségtelenül nagyon jól érzi magát Arubán, ezt bizonyítják legújabb fotói is. A fehér fürdőruhája nemcsak bomba alakját, de nyaralás alatt szerzett barnaságát is remekül kiemeli!

Objektum doboz

Legújabb képe alatt új évi fogadalma mellett az utálóinak is üzent:

Akik meg jönnek ide b*szogatni a képeim alatt, hogy nem megérdemelt a fain autó vagy a több misis nyaralás, lesz*phatnak

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!