Egyéb kategória

5 dolog, amit mindenki meg akart csinálni, de tilos volt

A középiskolások is emberből vannak. Éppen ezért nagyon is emberi vágyaik vannak a középiskolával kapcsolatban, amiket sajnos a bürokrácia nem enged. A rendszer mentségére szóljon, hogy okkal.

vous - 2022.01.01.
5 dolog, amit mindenki meg akart csinálni, de tilos volt

Pedig milyen jó lenne, ha a következő dolgokat mind megtehetnéd középiskolásként: egészen máshogy emlékeznél vissza ezekre az évekre.

1. Bevinni állatot

Vannak osztályok, ahol ilyen-olyan kistestű, súlytalan állatokat tarthatnak az osztályok, mint hal és hörcsög, de tudjuk jól mind, hogy ezek csak pótlékok. Mennyivel boldogabb lenne minden iskola, ha a tanulók bevihetnék a kutyáikat minden nap, vagy az osztályoknak saját macskái lehetnének.

2. Leváltani a vezetőséget, mert nem lehetett bevinni állatot

Sajnos az előző ellen nem sokat tehetnek a diákok, hiszen ilyen csip-csup ügy miatt nem lehet leváltani egy iskola vezetőségét, akármennyire dühítő a helyzet. Ez is csak egy hiú ábránd marad örökre.

3. Forradalmat szítani, mert nem lehet leváltani a vezetőséget

Lehet, ha az igazgatót nem lehet leváltani, akkor a diákokat megkötő államigazgatás láncait kellene levetni ahhoz, hogy be lehessen vinni egy kutyát az iskolába.

Milyen jó lenne, ha a következő dolgokat mind megtehetnéd középiskolásként.

Milyen jó lenne, ha a következő dolgokat mind megtehetnéd középiskolásként.
Forrás:
Canva

4. Független államot alapítani az épületben a Vatikán mintájára

Sok diák számára az engedmények kivívása egy forradalommal nem elég, a legtöbb fiatal ennél radikálisabban gondolkozik. Semmi másra nem vágynak jobban, minthogy saját városállamot alapítsanak társaival az iskola falain belül.

5. Újraéleszteni a Nyugatrómai Birodalmat

Igazából nincsen középiskolás, akinek nem ez lenne a legnagyobb álma, hogy ne csak történelemórán halljon a Római Birodalom dicsőségéről, hanem életében is szolgálhassa azt. Az állatbarát független városállam létrehozása lenne az első lépése ennek a nagyvonalú tervnek.

Sófalvi Márton

Ajánlott cikkek