Egyéb kategória

Milyen anya öltözik fel a játszótérre úgy, mint egy ribanc?

Aki egyszer édesanya lesz, jól tudja, hogy az önmagára fordított idő igencsak lecsökken. Sokkal több energiát emészt fel, hogy minden kéznél legyen és indulásra készen álljon a család. A sminkelésre szánt aprócska idő pedig villámgyorsan elrepül. Nem lehetetlen küldetés, hogy tip-top legyen ilyenkor is valaki, de a legtöbb esetben megelégszik egy normális anyuka fazonnal az oviba menet, vagy a játszótérre. Kivételek pedig mindig akadnak…

vous - 2021.12.26.
Milyen anya öltözik fel a játszótérre úgy, mint egy ribanc?

Ne értsen félre senki, nincs baj azzal, ha egy anyuka dögös szeretne lenni, és nagyon odafigyel a külsejére a gyerek mellett. A gond igazából az attitűdjében rejlik. Ha a flancos takaró alatt egy igazi szörnyeteg lapul. Na, őt hívom játszótéri kurvának.

Ez a nő minden egyes anyánál nyitogatja a pofonládát. Gyönyörűszép idő van, ezért kimész a gyerekekkel a játszótérre, a kicsik futkároznak, a felnőttek beszélgetnek. És akkor meglátod őt. Magasított cipő, feszülős nadrág, kivágott felső, belőtt haj és öt kiló smink. A gyereke a legdrágább ruhákban feszeng, mert az anyja nem engedi, hogy “koszolós” játékokkal játszon. A hinta esetleg szóba jöhet, de a homokozó, csúszda, vagy egy kis fogócska túlságosan tönkretenné a csini ruhákat.

Persze a külső nem minden…

Természetesen az én drága angyalom az, aki minden kisgyerekkel szívesen játszik. És a sok gyerek közül, pont a milédi csemetéjét szemelte ki…Nem tudom kiverni a fejemből, ahogy húzza el a gyereket az enyém mellől, mintha valami lepratelepen lenne, ahol nem szabad hozzáérni senkihez sem. Odaléptem hát, biztosítva arról, hogy semmi gond nem származhat abból, ha egy kicsit engedjük őket játszani. Ha már ott vagyok, akkor beszélgethetünk is egy kicsit, hiszen lehet, hogy a temérdek vakolat alatt jó barátra találok. A megérzéseim azonban nem csalatkoztattak meg, ez a nő egy rémálom volt… Kizárólag a pénzről tudott beszélni, a családjuk remek anyagi helyzetéről, na meg arról, hogy kik a legdögösebb apukák. Akkor eldöntöttem, jobb, ha a férjem nem hozza ki a gyereket a játszótérre.

anyajatszoter2

Sajnálom azt a gyereket, aki a legdrágább ruhákban feszeng, mert az anyja nem engedi, hogy “koszolós” játékokkal játszon.
Forrás:
Unsplash.com

Ha látott közeledni egy férfit, rögtön beletúrt a hajába és valami kéjes vigyor ült az arcára, hiába várta otthon őt is egy szerető férj. A többi anyuka felé egy pillantást sem vetett, de amint megérkeztek az apukák, azonnal integetni kezdett, a feszes nadrágban lehajolt, és igazgatta felsőjét, hogy minél inkább látszódjon a már amúgy is hatalmas dekoltázsa. Ahogy néztem ezt a nevetséges pávatáncot, egyszerre undorodtam és sajnáltam őt. Nem tudom, mi állhat a háttérben, de az biztos, hogy ez így nem egészséges…

A legszomorúbb pillanat az volt, amikor a kislányom átölelte játszótársát, válaszul az anyja lefejtette róla a kis kezeit. Szegény gyerek ismét barát nélkül maradt, de legalább tiszta és csinos ruhában…

Nem tudom, hogy a négy fal között mi történik, de amit a játszótéren, vagy az oviba menet látok, az nem egy kedves és szerető édesanya képe. Sokkal inkább egy kiéhezett prostinak tűnik, aki a gyerekét használja csalinak egy-egy szexibb apuka levadászására. A látvány miatt pedig sokan váltottak már játszóteret, köztük én is…

Móni történetét Juhász Adél jegyezte le.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.