Egyéb kategória

Jennifer Lopez nem hétköznapi problémával küzd, neki sem sikerülhet minden azonnal

Néhány hónap telt el azóta, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck újra egymásba zúgtak. A turbékoló párba a nyugati parton, Los Angeles környékén lehet leginkább belebotlani. De New Yorkban is találhatnának maguknak otthont, nem kéne rossz motelekben megszállniuk, ugyanis JLo-nak komoly ingatlana van Manhattan szívében. De a gazdag és híres embereknek is lehetnek problémái, nekik ez a lakás okozhat feszült pillanatokat.

vous - 2021.10.04.
Jennifer Lopez nem hétköznapi problémával küzd, neki sem sikerülhet minden azonnal

Az énekesnő olyan problémával küzd, ami nekünk felfoghatatlan. Az a legnagyobb baja a luxuslakásával, hogy nem tudja eladni.  A 600 m² -es (!!!) apartmant 2017 októbere hirdeti. Abban az évben J. Lo forgalomba hozta ezt 26,95 millió dolláros áron, vagyis 6 millióval többért, mint amennyiért 2014 -ben vásárolták. 2019 -ben már kénytelen volt 1,96 millió dollárral csökkenteni az árat, de még két év után sem jelentkezett komoly vevő.

A 600 m² -es lakótér mellett az apartman 280 m² -es terasszal is rendelkezik, ahonnan csodálatos kilátást nyílik a Madison Square Parkra. A konyhában a megszokott extrákat találjuk, de van itt, egy reggeliző bár, egy étkezőasztal, és egy személyre szabott tároló bútor. Ugyanezen a szinten van még  egy lakosztály hálószobával és három, káddal felszerelt fürdőszobával, egy mosókonyha és egy személyzeti hálószoba.  A második szinten a fő lakosztály található ami két nagy fürdőszobával rendelkezik, és a négy terasszal. A közel négy méteres a belmagasság, a fürdőszobákat olasz márvány borítja, a közlekedőkben tömör tölgyfa padló van.

A boldog szerelmesek fotóit elnézve nem lehet olyan nagy a baj, nem látszik rajtuk az ingatlan eladási pánik, talán azt is elfelejtették, hogy van ott egy ilyen „kis”apartmanjuk.

jlo-apartment-38

jlo-apartment-38
Forrás:
youtube
jlo-apartment-26

jlo-apartment-26
Forrás:
youtube
JLO3

JLO3
Forrás:
youtube
jlo-apartment-27

jlo-apartment-27
Forrás:
youtube
jlo-apartment-25

jlo-apartment-25
Forrás:
youtube
Ajánlott cikkek