Egyéb kategória

Őszintén mesélt házasságuk nehézségeiről Meghan hercegnő és Harry herceg

Nem biztos, hog erről álmodott Meghan Markle, amikor feleségül ment Harry herceghez. A hercegnő meglepően értékelte házasságuk első évét. A bulvársajtó által rájuk helyezett nyomás miatt nehéznek élte meg az első 12 hónapot. Harry kőkemény szavakkal illette az újságírókat ezzel kapcsolatban. 

vous - 2019.10.22.
Őszintén mesélt házasságuk nehézségeiről Meghan hercegnő és Harry herceg

Egy brit televíziónak, az ITV-nek adott interjúban Meghan hercegnő arról beszélt, brit barátai nem tartották jó ötletnek, hogy feleségül megy Harry herceghez. A bulvársajtó "vigyázó" tekintetétől féltették az egykori színésznőt, aki természetesen – mint ahogy a legtöbb szerelmes ember tenné – rá sem hederített a figyelmeztetésekre. 

Soha nem gondoltam, hogy könnyű lesz, de azt gondoltam, hogy tisztességes lesz. És ez az, amibe nehéz beletörődni – mondta. 

Forrás:
Instagram

A médiával folyó harcukról a Harry és Maghan: egy afrikai út című dokumentumfilmben beszéltek. Elmondták, hogy zavarja őket a reflektorfény, különösen azért, mert a többsége nem igaz annak, ami nyomtatásban megjelenik róluk. A Meghan hercegnőre nehezedő nyomást fokozta, hogy újdonsült házas, majd várandós és később anya lett.

Minden nő, különösen ha gyereket vár, igazán sebezhető. És ez valódi kihívást jelent, majd az is, amikor gyereked születik. Ez egy küzdelem volt – mondta Meghan hercegnő.

Harry beszélt Vilmossal való kapcsolatáról is:

Nem 100%-ig felhőtlen a viszonyuk, vannak köztük nézetkülönbségek,

de cáfolta, hogy szakadék lenne közte és két évvel idősebb bátyja között. „Nyilvánvaló, hogy történnek szamárságok részben az általam betöltött szerep, részben munkám és a nyomás alatt álló családom miatt. De testvérek vagyunk, és jelenleg más ösvényeken járunk, de mindig ott leszek számára, és tudom, hogy ő is, mindig mellettem fog állni" – magyarázta.

harry

Forrás:
Facebook

Élete legnehezebb részének nevezte, hogy állandóan reflektorfényben állnak, és a kamera minden villanása, a fényképező gép minden kattanása édesanyja korai halálára emlékezteti őt:

De nem fogom engedni, hogy belehajszoljanak egy olyan játékba, amely megölte anyámat – mondta.

A hercegi pár a hónap elején pert indított a londoni felső bíróságon a The Sun című konzervatív, illetve a Daily Mirror című baloldali tömeglap ellen, miszerint ezek a lapok törvénysértő módon feltörték és lehallgatták telefonos hangpostájukat. A Mail on Sunday című vasárnapi lapot is perlik, amiért tavaly

közzétette Meghan egyik levelét, amelyet a hercegnő édesapjának, Thomas Markle-nak írt.

A konzervatív vasárnapi bulvárlap ezzel megsértette a szerzői jogot és a brit adatvédelmi törvényt.

II. Erzsébet királynő szokatlan szavakkal emlékezett Dianára

A kereste benyújtásakor Harry azzal vádolta a brit sajtót, hogy a lapok ugyanúgy bánnak vele, mint egykor édesanyjával, Diana hercegnővel, aki 1997-ben, lesipuskás fotósoktól üldözve halt meg egy párizsi autóbalesetben.

„Leginkább attól félek, hogy a történelem megismétli önmagát. Elvesztettem édesanyámat, és most azt kell látnom, hogy feleségem is ugyanezen befolyásos erők áldozatává válik" – mondta a herceg, aki szerint egyes lapok rendszeresen mocskolódó, hazugságokat tartalmazó cikkeket tesznek közzé Meghanról.

Forrás: ORIGO

Ajánlott cikkek