Egyéb kategória

„Ez kemény menet volt” – a legszexibb magyar celeb arról beszélt, mindig a gumihúzásnál megy el

Oké, oké, bocsánat! Ezért a címért valószínűleg a pokol legmélyebb, kénköves bugyraiban fogunk elégni. De egyszerűen nem lehetett kihagyni, tálcán kínálta magát a lehetőség. Mentségünkre szóljon, hogy minden magyar férfi álma, Gelencsér Timi tényleg mondott ilyet. Csak nem úgy, ahogy elsőre gondolnád. A TV2-n futó Fuss, család, fuss! 10. adását minden embernek látnia kell, akinek az életben egyszer is megfordult a fejében, hogy felad valamit. Elképesztő küzdelem volt!

vous - 2019.10.21.
„Ez kemény menet volt” – a legszexibb magyar celeb arról beszélt, mindig a gumihúzásnál megy el

Az Exatlon Hungary után Bencsikék és Szijjék révén újra összecsapott egymással Huszti Kata és Gelencsér Timi. A korábbi műsorban Kata került ki győztesen kettejük csatájából, azonban a Fuss, család, fuss! az a műsor, ahol bármi megtörténhet, sőt még annak az ellenkezője is. A fél ország tűkön ülve várta a pénteki adáskezdést. 

A nap esősen indult – olyan hevesen esett, hogy már-már azt tippelgette Palik Laci, hogy ki milyen gumival vág neki a napnak, illetve hány boxkiállással viszik végig a családok a futamot. A sátor természetesen beázott. 

Olyan hangulat volt odabent, mint egy elcseszett Balaton Soundon.

Larion cuccai olyan nedvesek voltak, hogy a fiút nyugodtan nevezhették volna egyedül egy 4×100-as gyorsváltóra. Az anyja gyorsan le is égette ország-világ előtt, csak hogy biztosra menjen…

Fuss Család, Fuss

Fuss Család, Fuss
Forrás:
TV2

Miután a kihívó Szijj család és a védekező Bencsik család felsorakzott, Palik ismertette a feladatokat:

  1. Egyensúlyozni egy vékony pallón
  2. Felfutni egy meredek falon
  3. Leereszkedni egy hálón
  4. Kúszi, mászni
  5. Egyensúlyozni farönkökön
  6. Hat gumit átcsúsztanti egy oszlophoz, egy-egy emberrel a gumiban 
  7. Feldobálni az oszlopra a gumikat
  8. Leszedni a gumikat
  9. A gumikkal együtt befutni a célterületre

Na, itt aztán tényleg minden volt, mint a búcsúban…

Törpéből óriás, egyszerű emberből ragadozó, hátrányból előny, és még sorolhatnánk. Ez kőkemény sportvalóság volt. 

Kezdjük ott, hogy Szijjék három jó fizikummal megáldott fiúval (Máté, Norbi és Dávid) és egy gyengécskének tűnő tinilánnyal (Vivi) neveztek a versenybe. Valószínűleg bármilyen más csatában alulmaradtak volna Vivi fizikai hátránya miatt Simiékkel szemben, csak pont ebben nem. A kúszásnál és a gumihúzásnál olyan előnyt jelentett a 16 éves kislány magassága és súlya, amit az erőn felül teljesítő Ramón sem tudott behozni. Gelencsér Timi nagyon okos meglátása volt, hogyha nem Vivi van soron, minden a gumihúzáson megy el. Gyakorlatilag egy középiskolás kisdiák győzte le a korábban patkánykánt viselkedő, ex-NB1-es focista csapatát. Mi ez, ha nem fordulat?!

Fuss Család, Fuss

Fuss Család, Fuss
Forrás:
TV2

Az adás legfontosabb tanulsága egyébként az volt, hogy soha, semmilyen körülmények között sem szabad feladni semmit. Az egyik futamban például célfotó döntött. Egy másikat újra kellett játszani. Egy harmadikban Bencsikék kicsit le voltak maradva, Szijjék már a célnál voltak, Ramón pedig visszavett a tempóból. Ez döntő hibának bizonyult, ugyanis az egyik Szijj fiú nem lépett fel a célterületre. Ha Ramón nem áll meg, hozta volna családjának a pontot. 

A kihívók edzője, Gelencsér Timi kőkemény menetnek nevezte a történteket. Jobban nem is lehetne összefoglalni, hiszen Simi már az adás első felében lesérült, és az akadályok nagyobbik részét szinte egy lábbal teljesítette. Brutális, hogy mekkorát küzdött az öreg! Aki leült a tévé elé, őszintén sajnálta, hogy búcúszni kell a srágáktól, mert most nagyon megérdemelték volna a győzelmet. Viszont a másik oldalon ott volt az az apró lány, aki szállt, mint a lepke, és csípett, mint a méh – összességében igazságos eredmény született.

Fuss Család, Fuss

Fuss Család, Fuss
Forrás:
TV2

Végül a Szijj család diadalittasan besétált a táborba, ahol Lipők Csabi még kellemetlenkedett egy sort, bár meg kell hagyni, most egész vicces volt. Timi is megkapta saját tüskéit az edzőktől, majd mindenki lefeküdt aludni. A következő napok központi kérdése, hogy mire lesz képes egy 160 centis kislány a rutinos, nyomokban MMA-s harcosokat és izompacsirtákat is tartalmazó mezőnnyel szemben. Kíváncsiak várjuk. Minden hétköznap 19:20-kor Fuss, család, fuss! a TV2-n! 

Objektum doboz

Ajánlott cikkek