Egyéb kategória

Kylie Jenner megtörte a csendet

A hét folyamán felröppent a hír, hogy a 22 éves dollár milliárdos Kylie Jenner és gyermeke apja a rapper Travis Scott szakítottak. Lehet hogy Kylie máris új vizekre evezett? 

vous - 2019.10.04.
Kylie Jenner megtörte a csendet

A hírek szerint Kylie és Travis azért szakítottak, mert nagyon sokat veszekedtek és Travis nagyon stresszes volt új dala miatt. A híresztelesékből az is kiderült, hogy Stormi a páros kislánya anyukájánál maradt, de Travis továbbra is láthatja.

Objektum doboz

Kylie most végre megszólalt az üggyel kapcsolatban egy Tweet formájában, amelyben azt írja hogy "Travis és én remek kapcsolatban vagyunk a legfőbb figyelmet most Stormi-ra irányítjuk!! A barátságunk és a kislányunk a prioritás!"

Objektum doboz

Azonban máris felröppent a pletyka, hogy Kylie vissza ment exéhez Tyga-hoz, ugyanis Kylie a hét folyamán részt vett egy csajos buliban, amelyen pont összefutott Tyga-val. Micsoda véletlen!  A mogul nem hagyta szó nélkül a pletykákat, ugyanis szintén egy Tweet formájában közölte, hogy interneten minden százszor dramatikusabb, mint a való életben és szó sem volt hajnali randiról Tyga-val csupán kirakta két barátnőjét egy studió előtt, amiben véletlenül az exe is ott volt.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek