Egyéb kategória

Vous Varrósuli – a rejtett cipzár bevarrása

Varrósulink harmadik óráján a rejtett cipzár bevarrásával foglalkozunk.

vous - 2019.09.22.
Vous Varrósuli – a rejtett cipzár bevarrása

A varrásban az a sziper, hogy van amit MEGMUTATUNK, kiemelünk és van, amit a varrás segítségével elrejthetünk. Ilyen titkos megoldás a rejtett cipzár is. Diszkrét kis megoldás, és abban segít, hogy a lehető legszebben álljon rajtunk a ruha. 

Egyszerű-cipzár-bevarrás-4

Egyszerű-cipzár-bevarrás-4
Forrás:
K3sewingstudioblog

Mielőtt belekezdenék a rejtett cipzár bevarrásának bemutatásába, egy kicsit nézzünk vissza…. – írja Kriszta, a K3 Sewingstudioblog tulajdonosa, aki minden vasárnap megosztja velünk tudását.

Talán emlékeztek még, hogy korábban mutattam cipzár fajtákat. Azt is említettük, hogy vannak nyitott, és zárt húzózárak.

A rejtett húzózár is egy zárt típus. Mivel a két anyagszél, amit összefog, nem választható el egymástól úgy, mint például a kardigánokban lévő cipzár esetén. A végén lévő zárószem összefogja a két oldalt.

Amikor megelőzően ezzel a témával foglalkoztunk, akkor megmutattam, hogyan tudsz egy egyszerű cipzárt bevarrni. Érdemes esetleg újra beleolvasnod, mert jó kiindulási alap a rejtett cipzár bevarrásához.

A cikk folytatását a K3Sewingstudiblog oldalán lelitek.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.