Egyéb kategória

Ez a három csillagjegy egyszerűen imádja az állatokat

Kicsi vagy nagy, szőrös vagy tollas, bundás vagy tüskés.... nekik mindegy. Az állatok iránti szeretetük és a felelősség érzése feléjük születésük óta adott.

vous - 2019.08.15.
Ez a három csillagjegy egyszerűen imádja az állatokat

Halak

Különösen a négylábúakért rajonganak, még inkább a kutyákért. A halak csillagjegyű gyerekek azok, akikre már nagyon pici korban rá lehet bízni a kutyák gondozását, szívből és korukat meghazudtoló felelőséggel fogják azt a feladatot vállalni. Ez a szeretet felnőttkorra is megmarad. Egy Halak jegyű ember életében olyan a kutya, mint egy családtag.

Bika

Talán a Föld és a környezet mindenekfeletti tiszteletéből fakad a Bikák állatszeretete. Az állatvédők között nagy számban találhatunk Bika jegyű embert, és jaj annak, akit egy Bika, állattal kapcsolatos rossz bánásmódon ér. 

Oroszlán

Az Oroszlánok nem csak szeretik, de tudnak is bánni az állatokkal. Ez legfőképp abból a mérhetetlen tudásszomjból fakad, ahogy az Oroszlánok feltárják környezetük titkait, kíváncsiak az állatvilág szereplőire, azok bonyolult működésére, szerveződéseikre, társas viselkedésükre. Egy Oroszlán számára nincs VESZÉLYES vagy "csúnya" állat, egyforma szeretettel és figyelemmel bánnak velük.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.