Test

Három király házi szépségápolási trükk

Ha éppen kifogytatok a dezodorból és nincs időtök elugrani a drogériába vagy szeretnétek teljesen természetes alapanyagokat használni a bőrötökre és érdekelne egy-két jó trükk akkor ez most a ti cikketek lesz!

vous - 2019.07.05.
Három király házi szépségápolási trükk

1. Dezodor

dezodor

dezodor
Forrás:
pexels.com

Citrom mint dezodor? Tanúsítom kiválóan mükődik, ha jól csináljátok. Az első és legfontosabb lépés, hogy mossátok meg szappannal a hónaljatokat majd töröljétek szárazra, ezután vágjatok félbe egy citromot es kenjétek be vele a megtisztított területet és hagyjátok megszáradni, ennyi az egész. a citromot hűtőben tárolva többször is fel lehet használni.

2. Gyanta

kristálycukor

kristálycukor
Forrás:
Pixabay

Ti tudjátok hogyan lehet gyantát készíteni cukorból? Ha nem akkor mi most eláruljuk nektek a nagy titkot, amit érdemes kipróbálnotok, ha elegetek van a borotválkozásból, de tartotok a mesterséges gyantáktól. Semmi másra nem lesz szükségetek csupán 200 gramm kristálycukorra, 30 ml citromlére és 30 ml meleg vízre. A három alapanyagot egy edénybe teszitek felrakjátok a tűzhelyre és felforraljátok folyamatos kevergetés mellett, amíg a cukor el nem olvad (szirup állagú foilyadékot kell hogy kapjatok). Ezután megvárjátok hogy langyosra hűljön és egy spatula segítségével felviszitek az érintett területre majd egy papítrörlő csíkot helyeztek rá és ha megköt lehúzzátok. Ennyire egyszerű!

3. Arcradír

kókuszolaj kókuszzsír

kókuszolaj kókuszzsír
Forrás:
Pixabay

Ehhez az arcradírhoz nem lesz másra szükségeteg csak kókuszolajra és kristálycukorra. A két alapanyagot összekeveritek és egy fogkefe segítségével felviszitek az arcotokra majd leöblítitek langyos vízzel.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.