Egyéb kategória

Dr. Szöszi újra a képernyőkön

Elle Woods legelőször 2001-ben rabolta el  a csajok szívét és bizonyította be, hogy egy nő nem csak csini lehet, hanem eszes is.  Reese Witherspoon a mi Doktor Szöszink a minap egy amerikai talk show-ban beszélt arról, hogy mikor is érkezik a Dr. Szöszi 3...Mert bizony érkezik.. Ti is várjátok már?

vous - 2019.05.24.
Dr. Szöszi újra a képernyőkön

Reese egy évvel ezelőtt nyáron jelentette be a nagy hírt, miszerint érkezik a Doktor Szöszi harmadik része, azonban a premier időpontja azóta sem hivatalos. Mivel még a forgatások sem kezdődtek meg, ezért csak találgatni lehet, hogy nagyjából mikor láthatjuk majd újra Elle Woods-t, azonban a hírek szerint 2020 februárjánál nem kell tovább várni. 

dr szöszi reese witherspoon

dr szöszi reese witherspoon
Forrás:
Instagram/reesewitherspoon

Reese elárulta hogy a film arról fog szólni, hogy mivan mostanság Elle-l és abba is beavatott minket, hogy nagyon szereti ezt a karaktert és már nagyon várja, hogy újra a bőrébe bújhasson.

Addig is ne feledjétek csajok, hogy nem gáz szeretni a rózsaszínt és bújni a könyveket egyszerre, hiszen az okos az új szexi!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.