Egyéb kategória

Dr. Szöszi újra a képernyőkön

Elle Woods legelőször 2001-ben rabolta el  a csajok szívét és bizonyította be, hogy egy nő nem csak csini lehet, hanem eszes is.  Reese Witherspoon a mi Doktor Szöszink a minap egy amerikai talk show-ban beszélt arról, hogy mikor is érkezik a Dr. Szöszi 3...Mert bizony érkezik.. Ti is várjátok már?

vous - 2019.05.24.
Dr. Szöszi újra a képernyőkön

Reese egy évvel ezelőtt nyáron jelentette be a nagy hírt, miszerint érkezik a Doktor Szöszi harmadik része, azonban a premier időpontja azóta sem hivatalos. Mivel még a forgatások sem kezdődtek meg, ezért csak találgatni lehet, hogy nagyjából mikor láthatjuk majd újra Elle Woods-t, azonban a hírek szerint 2020 februárjánál nem kell tovább várni. 

dr szöszi reese witherspoon

dr szöszi reese witherspoon
Forrás:
Instagram/reesewitherspoon

Reese elárulta hogy a film arról fog szólni, hogy mivan mostanság Elle-l és abba is beavatott minket, hogy nagyon szereti ezt a karaktert és már nagyon várja, hogy újra a bőrébe bújhasson.

Addig is ne feledjétek csajok, hogy nem gáz szeretni a rózsaszínt és bújni a könyveket egyszerre, hiszen az okos az új szexi!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.