Egyéb kategória

Natúr újdonságok és beauty trendek 2019-ben

Európa egyik legnagyobb és legjelentősebb natúr kozmetikumokat és bio élelmiszereket bemutató szakmai kiállításán, a nürnbergi Biofach-Vivaness-en idén is rengeteg újdonság bukkant fel. Ezeket gyűjtöttem össze nektek.

vous - 2019.02.21.
Natúr újdonságok és beauty trendek 2019-ben

Minden évben feltűnnek izgalmas, új márkák, de a már jól ismert brand-ek is ilyenkor mutatják be a legújabb fejlesztéseiket. Azt már megszokhattuk, hogy a kozmetikai ipar trendjei folyamatosan változnak, és ha nem is olyan gyors ütemben, de a natúrkozmetikai cégek is folyamatosan innovatív megoldásokkal rukkolnak elő.

2019 a skandináv és észak-európai márkák, a pre- és probiotikus natúrkozmetikumok, az innovatív, hulladékmentes (zero-waste) csomagolások, a wellness és sport termékek, és az ázsiai bőrápolás éve volt a Vivaness-en. Nézzük sorban, milyen újdonságokat rejtenek az egyes kategóriák. Árakat azoknál a termékeknél találtok, amelyek már kaphatóak.

A bejegyzés folytatásáért kattintsatok ide >>>

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.